Pretraži

„RODITELJI SU ZBOG MENE BILI U DUGOVIMA“: Mladenovićeva o karijeri i borbi sa anksioznošću

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Naime, kako je Mladenovićeva nedavno otkrila, na putu do ostvarenja svog sna bila je vrlo uporna, a najveća podrška bili su joj roditelji, koji su svaki dinar ulagali u njenu karijeru:



– Kada sam bila u muzičkom takmičenju, sa svakim učesnikom išli su navijači autobusima. Moji roditelji nisu bili finansijski dobrostojeći da to sve obezbede. Oni su sami videli da ću se ja osećati loše i da ću biti nesigurna ako nema nikoga tu uz mene, da me podrže ljudi iz mog mesta, pa su dizali kredite da bi platili te autobuse i navijače da idu sa mnom i podrže me – rekla je ona i dodala:

Bili su u kreditima do guše, samo da bi meni pomogli da se ostvarim kao pevačica – iskrena je Aleksandra, koja je, kako tvrdi, na početku takmičenja doživljavala anksiozne napade.

Photo: Instagram/aleksandra_mladenovic_

Photo: Instagram/aleksandra_mladenovic_

 

– Doživljavala sam anksiozne napade i nervne slomove jer sam ispadala uvek pred samo finale. Bila sam ljuta najviše na sebe jer sam bila mlada i nezrela, nisam shvatala da posle tog takmičenja počinju nastupi i pesme – poručila je ona.

Mladenovićeva je u jednom trenutku čak pomišljala i da odustane od muzičke karijere zbog loših komentara, ali je nakon razgovora sa psihologom shvatila da je to teret koji nosi šoubiznis.

Svakako, njen trud se i te kako isplatio, što govore i njeni brojni hitovi, na kojima na Jutjubu često ima višemilionske preglede.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz