Pretraži

Rimski za IDJTV rekao kako Devito izgleda ispod maske

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Naime, u najnovijem izdanju IDJHOT-a naša ekipa se družila sa reperom Rimskim, gde je proveravala koliko je njegovo znanje iz navedene oblasti, ali, mu je spremila i par škakljivih pitanja, ukoliko on ne da tačan odgovor. 

  • Postoji velika verovatnoća da ću se izblamirati, ali daću sve od sebe. Kada sam bio klinac bilo mi je zanimljivo i dosta lako sam pamtio neke stvari, fotografski pamtim. Nadam se da je ostalo nešto,  a svakako će mi dobro doći jedan vremeplov – rekao je Rimski pre nego što je počeo sa odgovaranjem. 

Iako je znanje u igrici pokazao na zavidnom nivou, ipak je slabost pokazao kada je u pitanju naš vladar Dušan Silni. 



  • U kom gradu se Dušan Nemanjić proglasio za cara 1345. godine? – glasilo je pitanje, ali je reper umesto Seru, odgovorio Skoplje, koji je godinu dana bio grad krunisanja, te je morao da odgovori na jedno od naših škakljivih pitanja, koje se u ovom slučaju odnosilo na Devita. 

Kakav je Devito ispod maske? – glasilo je pitanje, a Rimski je rekao sledeće: 

– Ne znam, nisam ga video nikad bez maske. Sretali smo se, alii frajer je uvek pod maskom, tako i da ga vidim bez maske ne znam da li bih ga prepoznao – rekao nam je on. 

  • Dobro je, zaobišli smo ova žuta pitanja. Nisam se puno izblamirao, barem se nadam. Malo sam zaboravio godine, ali generalno sam zadovoljan. To je bilo baš davno, jednostavno pročitam jednom i ostane mi u glavi. Tako da to mi je išlo baš lagano – rekao je on za kraj, a na koja je pitanja sve odgovarao i kako smo se proveli sa njim možete pogledati u ponedeljak u podne, kada je zakazana Youtube premijera IDJHOT emisije. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz