Pretraži

„RIJANIN NASTUP JE SATANISTIČKI RITUAL“: Bizarne tvrdnje poznatog voditelja od kojih podilazi jeza!

Showbiz
0
Foto: Youtube printsceen/NFL

Stinčfild je takođe istakao kako su plesači bili odeveni kao kineski špijunski baloni, te da će "roditelji imati ogromnih problema kada budu objašnjavali ovaj nastup svojoj deci".Međutim, brzo se predomislio i plesače je prekrstio u "anđele".

– Ona je odevena u crveno i pada s neba, a okružena je ljudima koji su odeveni u anđele. A znamo li svi za priču o tome kako je Satana pao s neba i sa sobom poveo svoje pale anđele – zapitao se uzrujani voditelj.

Govorio je, isto tako, o tome kako roditelji neće moći lako da objasne deci zašto se pevačica hvatala za međunožje i njen šou je proglasio "odvratnim".

Screenshot: Youtube/NFL

Screenshot: Youtube/NFL

 

Inače, ovo nije prvi put da desničari ili religiozni ljudi povezuju Rijanu sa satanom. Nedavno je izvesni sveštenik Džerald Džonson izjavio da je bio u paklu i da je tamo svirala Rijanina pesma.

  • Čuo sam kako izvode 'Umbrellu' od Rijane i 'Don't Worry Be Happy' Bobija Mekferina. Znam da je puno tekstova i pesama inspirisano demonima. Koriste te pesme kao instrumente za mučenje. Da bi stvari bile gore, demonski zbor koji izvodi te pesme namerno to čini netačno kako bi naneo maksimalnu bol – rekao je sveštenik koji je u paklu, kako kaže, završio kada je nakratko umro tokom srčanog udara pre par godina.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz