Pretraži

RIJANA NAJAVLJUJE LUDNICU NA SUPERBOWL-U! Pevačica otkrila detalje spektakularnog nastupa koji će pratiti svet! 

Showbiz
0
Photo: Instagram/ririgalbadd

Pevačica je svu pažnju usmerila na organizaciju nastupa, a najavljuje spektakl za pamćenje. 




– Set lista je bila najveći izazov. To je bio najteži, najteži deo. Odlučiti kako maksimalno iskoristiti 13 minuta, ali i slaviti – to je ono što će ovaj šou biti. To će biti proslava mojih pesama na najbolji mogući način koji smo uspeli da smislimo – rekla je Rijana, piše AP.

U medijskom pregledu u četvrtak uoči nedeljnog meča između Filadelfija Iglsa i Kanzas Siti Čifsa, muzička superzvezda i nova mama rekla je da njeno pojavljivanje – njen prvi događaj uživo posle sedam godina – deluje "kao da je to moglo da se desi tek u ovom trenutku".

– Kada postanete mama, desi se nešto i onda se osećate kao da možete da vladate svetom, kao da možete sve. Superbowl je jedna od najvećih pozornica na svetu – rekla je Rijana

– Ima nešto uzbudljivo i izazovno u svemu tome.

Devetostruka dobitnica Gremi nagrada, Rijana ima 14 hitova br. 1 na Bilbord Hot 100 listi, uključujući "We Found Love", "Work", "Umbrella" i "Disturbia". Ona i reper A$AP Roki nedavno su dočekali svoje prvo dete.

– Na kraju dana, ili sam pukovnik ili pokojnik, ali moje ime mora da stoji iza svega toga. I zaista se uključujem u svaki aspekt svega što radim – rekla je ona.

Sponzor nastupa na poluvremenu Apple Music održao je moderirani događaj u četvrtak, a moderatorka Nadeska Aleksis je bila jedina novinarka kojoj je dozvoljeno da postavlja pitanja Rijani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Rijana se pridružila listi proslavljenih zabavljača koji su svirali tokom poluvremena Superbola, uključujući Bijonse, Madonu, Koldplej, Kejti Peri, U2, Lejdi Gagu, Majkla Džeksona, Dženifer Lopez, Šakiru i The Weeknd.

Prošle godine, hip-hop je bio slavljen uz Dr Drea, Snup Doga, Eminema, Meri Džej Blajdž i Kendrika Lamara koji su i nastupili.

 

Inače, pevačica je ranije odbila da nastupi u poluvremenu 2019. godine iz solidarnosti sa Kolinom Kapernikom. Ali ona je rekla da su vreme i okolnosti ovog puta bili pravi za nju. Zvezda kantri muzike Kris Stejplton pevaće nacionalnu himnu, dok će R&B legenda Bejbifejs izvesti pesmu "America the Beautiful".

Glumica i pevačica Šeril Li Ralf takođe će izvesti "Lift Every Voice and Sing". Na pitanje za koga su navijali u nedelju, Ralf je rekao da navija za Orlove, dok su Stejplton i Bejbifejs rekli da podržavaju Rijanu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz