Pretraži

REŠIO JE DA PROMENI ODLUKU: Kralj Čarls će ipak pozvati Harija i Megan na krunisanje, ali pod jednim uslovom!

Showbiz
0
princ hari megan markl
Foto: The Daily Stardust / ShotbyNYP/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je postao novi kralj Velike Britanije, Čarls III još uvek nije imao zvaničnu ceremoniju krunisanja. Ona je zakazana za maj, a pripreme za dan koji on čeka celog života, već uveliko traju.



Ovih dana su u centru pažnje, kao i obično, bili princ Hari i Megan Markl, naročito nakon objavljvianja njegovih memoara.

S obzirom na reakciju javnosti i samog kralja, spekulisalo se da im je Čarls oduzeo kuću u kojoj uvek odsedaju tokom borvka u Britaniji, a isto tako, navodno im je zabranjeno i da dođu na njegovo krunisanje.

Ipak, nakon nagađanja, Čarls je ipak pozvao Harija i Megan, što je potvrdio izvor blizak vojvodi i vojvotkinji od Saseksa, međutim, zanimljivo je da oni još uvek nisu potvrdili svoj dolazak. Navodno, kralj ima i neke uslove koji još uvek nisu poznati javnosti.

Da je spreman da izgladi odnose, kralj je pokazao i time što ima ipak neće oduzeti britanski dom Frogmor Kotidž u Vindzoru, gde mogu da odsednu kad god požele.

Jedan od razloga koji mogu da spreče Harija i Megan da prisustvuju krunisanju jeste i rođendan njihovog sina Arčija, koji je istog datuma kad i svečana kraljevska ceremonija, 6. maja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz