Pretraži

REŠILA DA PROGOVORI: Britni piše knjigu o svim detaljima iz svog života

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

Pokret #FreeBritney, koji čine fanovi ove planetarno popularne pevačice, uzdrmali su ceo svet "teorijama zavere" koje su pokrenuli. 



Britni Spirs je već dvanaest godina pod očevim starateljstvom, te je on zadužen za vođenje svih njenih finansija, ali i poslovnih poduhvata.

Njene fanove je dodatno uzdrmala vest da se pevačica nije pojavila na suđenju koje je bilo organizovano preko Zoom aplikacije, a iz tog razloga je doneta odluka da se održi ponovno suđenje 22.avgusta, kada će se saznati i tačan ishod oko starateljstva. 

Međutim, strani mediji najavljuju da će pevačica objaviti autobiografsku knjigu, gde će napisati sve uznemirujuće detalje iz njenog života. 

Iako su mnogi korisnici društvenih medija uvereni da pop zvezda pokušava da šalje poruke putem zagonetnih postova na Instagramu, jedan izvor je sada potvrdio da je spremna da predstavi svoju priču svetu. Iako je ćutala otkako je nastao pokret #FreeBritney, izvor navodi da je pevačica sve ovo vreme pomno pratila aktivnosti svojih fanova.

U razgovoru za „Heat“, pomenuti izvor je otkrio:

  • Britni se sprema da prekine svoju tišinu. Ona nestrpljivo prati pokret #FreeBritney. Ima toliko toga što želi da kaže i sada veruje da je vreme da čujemo njenu celu priču. Kako god bilo, Britni želi da uveri ljude da ipak nije kontrolisani „robot“ koji nije u mogućnosti da govori sam.

  • Pisanje knjige i njenog pravnog odobrenja za objavljivanje, je u najmanju ruku komplikovano, ali ona je uverena da je TV gostovanje ili podkast lako ostvariva opcija – dodao je on. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz