Pretraži

Reperka privedena zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci: Niki Minaž zbog zadržavanja u stanici morala da odloži koncerte (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/nickiminaj

Niki Minaž je zadržana od strane holandske vojne policije na međunarodnom aerodromu u Amsterdamu zbog sumnje na krivično delo vezano za opijate.

Holandska vojna policija je privremeno zadržala Niki Minaž u Holandiji zbog navodnog krivičnog dela vezanog za drogu, a njeni fanovi su imali priliku da sve vide iz prve ruke, jer je reperka usnimila događaj za društvene mreže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

Reperka je tvrdila da je nevina dok je uživo prenosila incident od 25. maja na međunarodnom aerodromu u Amsterdamu, puštena je nekoliko sati kasnije i kažnjena novčano.

„Američka žena stara 41 godinu, zadržana je danas popodne na aerodromu Schiphol zbog sumnje na izvoz lakih droga, ali puštena je“, saopštila je Kraljevska Holandska Marechaussee na engleskom jeziku na svom Instagram nalogu.

„Nakon konsultacija sa Kancelarijom javnog tužioca, osumnjičena je dobila novčanu kaznu i sada joj je dozvoljeno da nastavi svoje putovanje.“

E! News je kontaktirao Nikinog predstavnika za medije kako bi dobili komentar, ali oni nisu želeli da komentarišu događaj.

Niki je na svom profilu snimala uživo prenos, te je ispričala kako je to izgledalo kada su je uhapsili i odveli na saslušanje, nakon čega je vrlo brzo bila i puštena.

„Rekli su mi da moram da uđem u kombi i odem s njima u stanicu, da dam izjavu, bez prisustva advokata, nakon što su pronašli pre-rolls u torbama koje nisu imali ovlašćenje da uzmu“, ali je na kraju sve ispalo u redu sem što će morati da plati novčanu kaznu, ispričala je Niki u Instagram lajvu.

Zbog ovog nemilog događaja, reperka je morala da pomeri koncert, jer zbog zadržavanja u policijskoj stanici ona je propustila let za Mančester zbog čega se izvinila fanovima i pomeri sedam dana kasnije koncert.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz