Pretraži

Reper ponovo u problemima: Bivša asistentkinja optužuje Kanjea Vesta za uznemiravanje, isplivale šokantne poruke

Showbiz
0
Foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nekadašnja asistentkinja Kanjea Vesta, Loren Piskijota, odlučila je da tuži popularnog repera za nezakonit otkaz i uznemiravanje.

Nakon što je TMZ objavio vest da je protiv repera podneta tužba, Us Weekly je ove glasine i objavio detalje koje se kriju iza tužbi. Loren je tužila Vesta za kršenje ugovora, seksualno uznemiravanje, nezakonit otkaz i neprijateljsko radno okruženje.

Piskijota je tvrdila da ju je reper zaposlio dok je razvijao svoju modnu liniju Yeezy. Manekenka je takođe izjavila da je radila sa Kanjeom na tri njegove pesme za album Donda, koji je objavljen 2021. godine.

Pre nego što je prihvatila posao kod Vesta, Loren Piskijota je radila kao kreatorka sadržaja na OnlyFans-u gde je, kako tvrdi, zarađivala milion dolara godišnje. Nakon godinu dana rada sa Vestom, ona tvrdi da ju reper zamolio da obriše svoj OnlyFans nalog i obećao joj da će je plaćati milion dolara godišnje ako to učini. Piskijota je izjavila da je pristala na to.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LP✨ (@laurenpisciotta)

Nakon što je napustila OnlyFans, tvrdi da je Vest počeo seksualno da je uznemirava putem SMS poruka i telefonskih poziva.

„Moj problem je što želim da jem, ali posle toga želim da mi devojka kaže kako je jena dok je j**em,“ glasi jedna od serija poruka navedenih u tužbi. „Onda želim da me prevari.“

Loren tvrdi da se Vest samozadovoljavao tokom njihovih telefonskih razgovora i da ju je pitao da li može da čuje ili pogodi šta radi. Pored eksplicitnih poruka i telefonskih poziva, tvrdila je da je primala i seksualne video snimke i fotografije na kojima je Vest imao se*s.

Dok se suočavala sa reperovim navodnim ponašanjem, Piskijota je rekla da je unapređena na poziciju šefa osoblja za njegove različite kompanije i da je zarađivala platu od 4 miliona dolara. Piskijota je otpuštena u oktobru 2022. godine, ali tvrdi da je dobila otpremninu od 3 miliona dolara koju je prihvatila, ali nije primila.

Pravni tim Kanjea Vesta nije se oglasio ovim povodom, ali ovo je samo jedna u nizu tužbu koje su u poslednje vreme podignute protiv repera.

Pored Loreninih optužbi, Vest se suočava sa višestrukim tužbama zbog svoje škole, Akademije Donda, koje datiraju od aprila 2023. godine. Nekoliko nastavnika je tvrdilo da škola ima više zdravstvenih i sigurnosnih prekršaja, koja, kako tvrde, Kanje ignoriše.

Advokat Vesta je negirao ove tvrdnje i zatražio od sudije da odbaci tužbu. „Nijedna od tih tvrdnji nije istinita i one nanose štetu sadašnjem osoblju i učenicima Donda Akademije, kao i njihovim roditeljima koji će posvedočiti o svom pozitivnom iskustvu,“ rekao je advokat Gregori Sur u sudskim dokumentima dobijenim od NBC News-a u junu 2023. godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz