Pretraži

Relja Torinno otkrio da li smetaju Teodorine provokativne fotografije na mrežama (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Poznato je da je Relja od svoje devojke stariji sedam godina, a sada je otkrio da li im to nekad predstavlja problem u vezi.



Imamo problema oko toga, jer ja stalno njoj pokušavam da dam prečice, da ona preskoči neke korake koje sam ja prošao, da se ne muči i da ne prolazi kroz to. Ali, to je sve normaln, neke stvari mora sama da oseti i prođe da bi sve bilo kako treba – objansio je on.

Teodora je jedna od najpopularnijih influenserki u našoj zemlji, te na društvenim mrežama povremeno postavlja i provokativan sadržaj, a izvođač nam je otkio i kako reaguje na takve fotografije:

I nisu nešto provokativnije u odnosu na druge devojke koje to kače. Snima se u teretani, to je maksimum što iznosi, ali tako pokazuje da trenira tako da ja to podržavam. Imao sam malo na početku problem, ali u suštini podržavam – rekao je Torinno.

Pogledajte novo izdanje emisije "IDJHOT" i saznajte da li popualrni par nakon uspeha numere "Haos lom" planira još neku saradnju, kao i šta Relja kaže o trendu koji su pokrenuli na društvenim mrežama, kada komentraišu druge poznate ličnosti:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz