Pretraži

Relja progovorio o hejt porukama koje dobija

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Iz priloženog, vidi se da se jedan fan naljutio na njega jer je imao erotične scene sa koleginicom u seriji ,,Besa", gde ima zapaženu ulogu. 

Relja je tim povodom napisao sledeće: 

  • Treba mi samo malo vašeg vremena i pažnje. Čitajte sledeće storije – započeo je on. 

Nakon toga, reper je postavio vidno besnu poruku koja mu je stigla od jednog mlađeg dečka. 



  • Alo,  mamlaze, one scene gde se jee gledam sa roditeljima i jako je neprijatno. Dabogda režiser i ti i ona i svi koji ste pristali na taj scenario poginuli i umrli u najgorim mukama. Jm vam dete mrtvo – glasila je jeziva poruka.

  • Navikao sam se s godinama karijere na svakakve poruke, ali poruke poput prethodne mi probude istinski poriv da takvim idiotima koji mi psuju decu (jer sam, možeš misliti, imao scenu seksa u seriji) uradim ono što bi svaki roditelj uradio na mom mestu. Da radim to, bio bih u konstantnom ratu sa imbecilima. Ali biram da i ovog kao i svakog drugog nesrećnika blokiram, uz mali podsetnik – da sam ja već zreo čovek koji zna da se nosi sa komentarima na mrežama, ali neki drugi su osetljiviji, ranjiviji, a nekada su ishodi tragični, čemu smo svi svedočili pre samo par dana – rekao je on, aludirajući na slučaj pokojne gejmerke Kike.

  • Deco, za****te pretnje na internetu, okrenite se sebi i pokušajte da budete malo bolji ljudi, jer nije tako loše biti tako dobar čovek. Ljubav za sve dobre ljude – poručio je Popović na kraju svog izlaganja. 

Screenshot: Instagram/ reljarelja

Screenshot: Instagram/ reljarelja

 

Screenshot: Instagram/ reljarelja

Screenshot: Instagram/ reljarelja

 

Screenshot: Instagram/ reljarelja

Screenshot: Instagram/ reljarelja

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz