Pretraži

Relja Popović otkrio da li će biti član žirija u drugoj sezoni IDJShow-a!

News
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Relja je bio jedan od tri IDJCouch-a tokom prve sezone takmičenja, koja je potpuno osvojila publiku, a gde je ocenjivao rad kandidata, izabrao svoje favorite i pomagao im da njihove kvalitete iskoriste na najbolji mogući način.



Do samog finala bio je tu za svoje kanidate, a upravo je pobednica prve sezone Amna Alajbegović iz njegovog tima, koja je, osim numere tokom takmičenja i dueta sa Nikolijom Jovanović, dobila i IDJCoin u vrednosti od 105.452 evra.

Pored toga, svih 12 finalista ovog leta imalo je zakazane nastupe, a kao kruna turneje bio je nastup na prestižnom Music Week festivalu, gde su učesnici delili stejdž sa najvećim muzičkim zvezdama, između ostalog i sa Popovićem, koji je tu priliku iskoristio da otkrije i da li će biti član žirija u drugoj sezoni IDJShow-a:

Photo: IDJ

Photo: IDJ

 

  • Ako bude druga sezona IDJShow-a zašto da ne, ne vidim ko bi me zamenio? Šalim se, ali prihvatio bih svakako ako me pozovu, jedino ako ne budem ograničen drugim obavezama, snimanjem filmova ili slično. IDJ je moja porodica, previše se volimo – rekao je Relja i tako obradovao sve.

Podsećamo, on je nedavno rekao da je izuzetno ponosan na taj projekat:

  • To je projekat na koji sam izuzetno ponosan iz nekoliko razloga. IDJ kao kuća i ja kao izvođač smo zajedno rasli, i u toj kući imam prijatelje za ceo život. Osećao sam moralnu obavezu da im pomognem da ovaj projekat nastane, i kasnije postane to što je postao – rekao je on tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News