Pretraži

Relja Popović celo leto vlada regionalnim top listama (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJ

Pevač, a inače i član žirija takmičenja IDJShow, objavio je pesmu „Zovite doktore“ sa Nuccijem koja za manje od 24 sata broji više od milion pregleda na najpoznatijoj muzičkoj platformi.

Vreli letnji hit muzički neodoljivo podseća na Reljine početke.

Vraćamo se korenima u svakom smislu. Iz studija u kojem smo snimali šou, sada snimamo spot. Snimam i pesmu koja možda zvukom podseća na neke pesme koje sam radio ranije, na doba Elitnih Odreda- rekao je Relja na snimanju spota.
 



Iako su se pojavili komentari da je on ovim potezom obmanuo publiku koja je očekivala duet sa Vladom Matovićem, ipak nisu dobro ispratili njegovu izjavu jer je on u intervjuu odmah istakao da saradnja nije sa Vladom.

,,S obzirom da si nagovestio da je zvuk Elitnih Odreda, boja kose iz tog perioda, da nećeš publiku da obraduješ nekim duetom sa Vladom?" glasilo je pitanje koje smo mu postavili na snimanju spota.

Iskreno u skorije vreme ne verujem, opet kažem ja sve vreme bih voleo da on nekako krene da izbacuje svoju muziku, da vidim da se te stvari dešavaju, da ga to ponovo vozi. Ima zvuk Elitnih Odreda, al opet onaj deo Elitnih Odreda koje sam ja nosio, nikad ja ne mogu da pokrijem to što smo radili obojica – istakao je on.

 


 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz