Pretraži

RELJA ODUŠEVIO PUBLIKU: „Oguccio sam je“ je napolju!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/MADE IN BLKN

U pitanju je pesma koja odiše svežinom, novim tvrdim zvukom, a za koju je izvođač rekao da je vrsta eksperimenta, jer je na njoj radio sa producentima.

Relja je na Instagramu ranije istakao da je uživao radeći sa svojim timom.



– Ceo život sam sa svojim ortacima u studiju gde stvaramo i to je nešto u čemu uživam maksimalno, tako da ako nešto zaslužuje hajp to je onda taj osećaj. Godine, trendovi, hitovi…a ja i dalje u studiju sa ortacima, i dalje je*eno uživam. Ovo je za mene, nas i sve ostale koji kapiraju o čemu pričam. PS. Skinite i ovaj trend. Uradite pesmu sa najboljim ortacima!

Takođe, on je rekao da je pesma puna simbolike i da je zadovoljan kako je ispala njihova saradnja.

– Predugo ja ovo radim da bih se nekako dodvoravao publici na bilo koji način. Mislim da će da prođe dobro, u kojoj meri dobro, nije nešto što me previše interesuje. Ono što me zanima je da mene pesma radi. Mislim da je pesma baš dobra, baš je tvrda. Nekako mi je zabavno u moru dueta kada ljudi rade sa drugim izvođačima. Ja sam radio sa svojim producentima. Radim sa prijateljima, to mi je nekako najvažnije. Radim spot sa Ljubom sa kojim sam radio prvi spot 2010, kada je to bilo amaterski. Ima dosta simbolike u svemu tome – kazao je on za IDJTV.

Screenshot: Youtube/MADE IN BLKN

Screenshot: Youtube/MADE IN BLKN

 

A, da ni fanovi nisu ostali ravnodušni, dokazuje i činjenica da je za samo sat vremena ovu numeru poslušalo više od 13.000 ljudi, a uveliko se nižu i komentari.

– Svaka pesma mu je bolja i bolja. Relja se vraća na scenu nikad jači. Prva klasa. Jedva se čekao hit – glase reči podrške koje su obožavaoci uputili ovom izvođaču.

Pesmu možete poslušati ispod:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz