Pretraži

Relja objasnio zašto je dao samo dva poena Džordžiju u prethodnoj epizodi

Showbiz
0
Photo: IDJ

Džordži je u emisiji koja je emitovana u nedelju 22. maja nastupao sa pesmom „Sijam“ mlade pevačice Angelline i tom prilikom još jednom pokazao zašto važi za jednog od favorita u ovom šouu.



Komentari IDJCouch-eva na njegovu izvedbu bili su i više nego pozitivni, međutim, kada je pred kraj emisije došlo na red bodovanje, on je od Teodore Džehverović dobio šest poena, od Darka Dimitrova tri, a od Relje Popovića svega dva boda.

Njihovo ocenjivanje je drastično uticalo na pozicioniranje Đorđa na IDJ listi, te je on sa trećeg mesta pao na šesto i tako se udaljio od potencijalne pobede.

Photo: IDJ

Photo: IDJ

 

Prema svemu sudeći, učesnika je ovaj potez žirija iznenadio, a svoje nezadovoljstvo odlučio je i da javno podeli na svom profilu na Instagramu.

Naime, on je nakon emisije objavio nekoliko fotografija na ovoj društvenoj mreži, a u opsiu je tagovao Relju i napisao "2 poena za Grifindor", aludirajući na to da mu je ovaj IDJcouch dodelio upravo toliko poena.

 

Screenshot: Instagram/dzordziiiiiii

Screenshot: Instagram/dzordziiiiiii

 

Ta objava došla je i do Relje, koji nije želeo da ostane nedorečen, već mu je detaljno pojasnio zbog čega se odlučio na taj potez. Istovremeno, on je iskoristio priliku i da ga pohvali i "da mu vetar u leđa".

  • Ti znaš koliko vrediš, to sam ti rekao 100 puta. Za bodove – usijana glava jbg. A i nema ljutnje. Je*eš bodove. Samo muzika! – odgovorio je Popović.

– Nema ljutnje, samo oštro – poručio mu je Džordži.

Podsećamo, ovo je bila poslednja epizoda u kojoj je žiri glasao. Naredne dve epizode su polufinalne, a tada će kandidati predstaviti svoju pesmu i spot na kojima su radili sa svojim mentorima u toku trajanja IDJShow-a.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz