Pretraži

Rejčel i Ros iz ,,Prijatelja“ napokon zajedno u realnom životu?!

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/instylemagazine

Oni su tokom snimanja "Prijatelji – Okupljanje" priznali da su tokom hit serije na početku bili zaljubljeni jedno u drugo. Ipak, izgleda da se sve promenilo nakon snimanja okupljanja, kada su, kako se navodi, shvatili da su im se probudila osećanja iz prošlosti.

  • Nakon ponovnog okupljanja postalo je jasno da je sećanje na prošlost izazvalo osećanja kod oboje i da je hemija koju su uvek morali da sahranjuju još uvek tu. Počeli su da šalju poruke odmah nakon snimanja, a prošlog meseca Dejvid je odleteo iz svoje kuće u Njujorku da vidi Džen u LA -u – rekao je izvor za Closer.


Upućeni su tvrdili da su Aniston i Švimer provodili vreme u Dženiferinoj kući, gde su uveče "spremali večere i uživali u kvalitetnom zajedničkom vremenu, ćaskanju i smehu."

– Takođe su primećeni kako piju vino, duboko u razgovoru, dok su šetali jednim od Dženinih omiljenih vinograda u Santa Barbari, gde je bilo jasno da između njih ima mnogo hemije – rekao je izvor.

Predstavnici Švimera i Aniston demantovali za Fox News da su oni u emotivnoj vezi, međutim, to ne bi bio prvi put da slavni par krije ljubavnu romansu.

Dženifer i Dejvid su priznali emocije na okupljanju "Prijatelja", ali da im je prvi poljubac bio pred kamerama i da nikada nije bilo ništa više između njih.

  • Oboje smo se snažno gnječili, ali bilo je to kao da su prošla dva broda. Jedno od nas je uvek bilo u vezi i nikada nismo prešli tu granicu – rekao je Švimer.

  • Sećam se da sam jednom rekla Dejvidu: "Biće to velika šteta ako se prvi put ti i ja poljubimo na nacionalnoj televiziji. I svakako je to bilo. Samo smo kanalisali sve naše obožavanje i ljubav jedno prema drugom u Ros i Rejčel – rekla je Dženifer na okupljanju ,,Prijatelja". 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz