Pretraži

RECIKLIRANA LJUBAV: Emina Jahović se pomirila sa bivšim dečkom milijarderom?

Showbiz
0
Photo: Instagram/yaemina

Pevačica Emina Jahović nije neko ko voli da svoj privatni život iznosi u javnost, ali nedavno je prvi put napravila izuzetak i progovorila o problemima koje prolazi sa bivšim mužem Mustafom Sandalom.

Naime, nekadašnji par našao se na sudu zbog neisplaćenih alimentacija, i to tokom dve godine.

Upravo je to bio povod da se lepa pevačica vidi sa bivšim dečkom, milijarderom Sadetinom Saranom, sa kojim je ostala i nakon raskida u sjajnim odnosima.

Međutim, ono što je započelo kao prijateljsko "jadanje", po nekim izvorima pretvorilo se u romansu, a ljubavne varnice zaiskrile su ponovo između njih.Sve je počelo tako što su se našli u jednom restoranu na periferiji Istanbula iz kog su otišli čim je počeo da se puni da ih, eventualno, neko ne bi fotografisao.

– Emina i Sadetin su se prvo čuli telefonom, pa su zakazali sastanak. Videli su se u restoranu u Istanbulu koji su često posećivali još dok su se zabavljali, pa mu je Emina ispričala kroz kakve probleme prolazi zbog Mustafinog nemara prema deci. Ispričala mu je da on duže vreme ne plaća alimentaciju za sinove Jamana i Javuza, što majku njegove dece pogađa jer to smatra zapostavljanjem. Često pitaju što tata ne dolazi, pa im Emina objašnjava da ima previše obaveza iako su se svađali kada su se poslednji put videli. Sa Sadetinom je razgovarala dva sata, večerali su, a kako je restoran počeo da se puni, on je platio račun, pa su se odvezli njegovim automobilom – rekao je izvor za domaće medije.

Emina i Sadetin su od tada u kontaktu, ali se više ne sastaju na javnim mestima da turski tabloidi, koji su joj stalno za petama, ne bi počeli da pišu o pomirenju.

– Sadetin je viđen prošle nedelje kod Emine u kraju, ali se zadržao desetak minuta jer su ga komšije primetile. Brzo je izašao da neko od novinara ne bi dobio dojavu i došao, pa se dobro kriju i čuju se uglavnom preko telefona. Ona se nigde ne oglašava niti priča na ovu temu jer sada svako gostovanje u medijima koristi da bi pričala o Mustafi i tome da ga je briga za sinove.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz