Pretraži

RAZVOD ILI TRUDNOĆA?! Hejli vratila Džastinu za sva poniženja!

Showbiz
0
Photo: Instagram/justinbieber

Hejli i Džastin Biber dugo su smatrani za "it" par sve dok nije isplivalo kako se pevač zapravo ponaša prema svojoj supruzi.

Sve je dodatno otežavalo i to što fanovi nisu mogli da prežale njegov raskid sa Selenom Gomez, zbog čega je Hejli nebrojeno puta bila na meti kritika, pa čak i u situaciji da mora da ugasi društvene mreže.

Poslednji skandal izbio je baš nakon jedne njene nepromišljene izjave da bi "abortirala dete da sad zatrudni jer je fokusirana na karijeru". Mnogi su ovo shvatili kao nož u srce Džastinu koji je nebrojeno puta isticao da jedva čeka da bude otac.

Drugi su pak i čitali između redova. S obzirom na veoma loše Džastinovo ponašanje prema Hejli, bilo je reči da manekenka ne želi decu dok se pevač ne stabilizuje.Takođe, još uvek se prepričava snimak na kom Džastin urla na svoju ženu pred svojom svitom, a iako su pokušali da opravdaju njegovo ponašanje da je pod adrenalinom nakon koncerta, u to niko nije verovao.

Hejli je narednih dana više puta uslikana u apa – drapa izdanju, neuredne i prljave kose i tužnog izraza lica, a kako fanovi smatraju, sada je konačno došlo vreme za naplatu i to nigde drugde do na MET gali.

Oboje su se pojavili u veoma elegantnim izdanjima i pozirali novinarima, ali iako se Džastin trudio sve vreme da je zagrli, dotakne, očevici kažu da je zapravo zajedničko poziranje nakon kog su mnogi pomislili da je Hejli trudna, trajlo svega par sekundi.

Većinu vremena Hejli mu je šaputala kroz zube da je pusti da pozira sama, kao i da skloni ruku, a TikTok i Instagram su preplavili snimci.

Džastinov izraz lica definitivno je promenjen na kraju, a korisnici mreža komentarisali su da je Biber konačno dobio šta je zaslužio, odnosno da je ponižen pred novinarima i drugim zvezdama baš kao što je on radio Hejli.

Da li je u pitanju zahladneli odnos dvoje supružnika ili je zapravo u pitanju prinova, ostaje nam da vidimo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @justin._.bieber3_1

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz