Pretraži

RAZOTKRIVEN: Džastin Biber i dalje gaji emocije prema Seleni Gomez?

Showbiz
0
Photo: Instagram/justinbieber

Ovu priču podgrejala je Džastinova nova tetovaža koja se nalazi sa desne strane njegovog vrata. U pitanju je ruža, koja u sebi ima slovo "S", a fanovi su doslovno poludeli kada su uočili taj detalj. 

Iako je i sama Selena u više navrata izjavila kako je zatvorila to poglavlje života, u prilog tome govore i pesme koje je snimila „Lose Iou to Love Me“ i „Look at Her Nov“ objavljene unazad u oktobru 2019. godine, kako bi se konačno oprostile od tog dela njenog života. Tačnije, prva numera je oproštaj od nekadašnjeg dečka, dok druga numera govori o novoj Seleni koja napreduje nakon te teške veze. 

I pored toga što je Džastin oženjen sa Hejli Biber već dve godine, obožavaoci nekada jako popularnog para i dalje ne žele da prihvate činjenicu da su se izvođači razišli i krenuli drugačijim putevima. 

Džastin je prvi put pokazao tetovažu ruže na vratu prošlog meseca, u septembru 2020. godine, a sada su mnogi fanovi uočili da sadrži tajni 'S' obris na laticama.

"Da li je Justin Bieber zapravo namenio tetovažu Seleni, nije li oženjen", napisao je jedan obožavalac, dok je drugi dodao: "Zašto je slovo S tetovirano na ruži? Zašto Selenina tetovaža ostaje?"

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz