Pretraži

RAZLOG JE BIZARAN: Otkriveno zašto je Pikeova majka fizički napala Šakiru, fanovi besni! (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/Screenshot/shakira

Nakon što se ranije saznalo da Šakira drži lutku veštice na balkonu i njome plaši Montserat, zbog čega se sumnjalo i na crnu magiju, mnogi su branili Pikeovu majku i isticali da ne treba druge članove porodice mešati u ljubavne probleme.Navodno je bivša svekrva molila pevačicu da skloni lutku s balkona koji je okrenut prema njenoj kući, ali ona je to odbila. Osim toga je dan i noć glasno slušala pesme, što je bio problem za Montserat, koja živi prekoputa nje i deli ih samo zid. Deo javnosti je branio Šakirinu bivšu svekrvu jer su bili uvereni da "drži stranu" pevačici jer lajkuje njene objave u vezi s pesmom.

Međutim, sada je otkriveno zašto Šakira prezire Montserat i da nije samo tako postala surova prema njoj. Pojavio se snimak na kome se pevačica i fudbalerova majka svađaju. U jednom trenutku je Montserat ljutito uhvatila Šakiru za lice, a ona joj je naglo sklonila ruku.

Tada joj je bivša svekrva kroz zube poručila: "Moraš da začepiš usta". Dok se to događalo, Pike je stajao po strani i samo posmatrao svađu svoje majke i devojke.

Korisnici na društvenim mrežama otkrili su potencijalni razlog takvog ponašanja Pikeove majke. Naime, na crvenom tepihu Žeraru se nije svidelo Šakirino modno izdanje i zbog toga je bio besan, piše Story.hr.

Evo snimka Šakire bez jakne na događaju. Na istom događaju zagrlila ga je, a on je sklonio njene ruke sa sebe. Bio je besan zbog haljine – napisao je korisnik i priložio snimak.

 

@lashesby.hennessy Replying to @mrs.lopes4 monster-in-law hatin! Let titty slip out😇#shakira #pique #witch #funny #fyp @shakira ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 – Bizarrap & Shakira

Snimak je razbesneo mnoge ljude na društvenim mrežama, a komentari se samo nižu.

"Besnim, ali besnim. Zamislite da se neko usudi da vas uhvati ovako za glavu pred svima", "Ali Pike, koji ne reaguje, sramoto muška", "Šta je ovo, ljudi? Odakle ovoj ženi pravo da ovako tretira Šakiru? Briga nju i što ljudi gledaju", "Nedeljama glumi sveticu, a sad je pokazala pravo lice. Sram te bilo, Montserat", "Ko zna koliko dugo je ovo Šakira trpela", "Postojao bi samo jedan, jedini put da me neko ovako uhvati za lice", "Ceo ovaj odnos deluje toksično", "Sad mi je jasno zašto je držala lutku veštice na balkonu", neki su od komentara.

Inače, snimak incidenta koji je tek sad završio na mrežama je od ranije, ali nije poznat tačan datum. Korisnici društvenih mreža su ljuti zbog videa, a smatraju da je Šakira još ranije trebala da ostavi fudbalera. Nijedno od njih dvoje se još nije oglasilo zbog ovog snimka.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz