Pretraži

RAT SE NASTAVLJA: Marina pobesnela zbog Darkove izjave o alimentaciji

Showbiz
0
Photo: Instagram/gagic_marina

Bivša nevenčana žena folk pevača, Marina Gagić, tužila je Darka Lazića za alimentaciju i tražila 500 evra mesečno, a pevač je poručio kako će za decu dati i poslednji dinar. Ipak, svi koji su upućeni u priču kažu da je tolika alimentacija preterana.Kada je ovo čula Marina se iznervirala i prijateljima je navodno rekla kako zna da folker taj novac potroši samo na jedan ručak, a smatra kako bi alimentacija za njegovo dete trebalo da bude manja.

"Marini nije svejedno što se u javnost iznosi Darkov i njen prljav veš, a zbog nemogućnosti da se njih dvoje dogovore oko deteta, rešila je da ode na sud. Za alimentaciju potražuje 500 evra i s obzirom na Darkovu mesečnu zaradu smatra da to nije puno. Iznervirala se kada je čula šta je on izjavio medijima, jer kako kaže, Lazić ume da tih celih 500 evra potroši na jedan ručak sa prijateljima, pa tada ne komentariše",  poručio je izvor upućen u celu priču.

Podsećamo, Darko je nedavno poručio kako Marini neće dozvoliti da ima psolutno starateljstvo nad sinom i kako se složio za visinu alimentacije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz