Pretraži

RASKINULA SA MANEKENKOM, PA PODELILA SREĆNE VESTI: Poznata glumica u drugom stanju, evo kako je reagovala njena porodica!

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/PrettyLittleLiarsepi

Ešli Benson, glumica koja se proslavila u ulozi Hane u poznatoj tinejdžerskoj seriji „Slatke male lažljivice“ očekuje svoje prvo dete sa svojim verenikom Brendonom Dejvisom.

Glumica je jako srećna zbog ovoga, a jedan izvor navodi da je i cela njena porodica uzbuđena zbog novostiš:

– Glumica je u četvrtom mesecu trudnoće i jako je uzbuđena što će ostvariti i u ulozi majke. Jela je zaista dobro i brinula se o svom telu. Ešlina porodica je takođe oduševljena ovom vešću. prenosi Us Weekly.

– Njena trudnoća nije iznenađenje, s obzirom da ona ima 33 godine – dodaje izvor.

Ova vest je oduševila njene mnogobrojne pratioce koji obožavaju njena glumačka ostvarenja, a drugi izvor za isti magazin navodi:

– Želela je da zasnuje porodicu sa Brendonom. To je bilo nešto što mu je bilo izuzetno važno i što je bilo određeno od samog početka. Ona nije očekivala da će imati decu u ovom trenutku svog života, ali to se promenilo nakon što se tako strasno zaljubila u njega.

Ešli i Brendon, unuk pokojnog naftnog tajkuna Marvina Dejvisa, prvi put su povezani u januaru nakon što su zajedno primećeni na utakmici Los Anđeles Lejkersa.
Par je svoju vezu ozvaničio na Instagramu nekoliko meseci kasnije nakon što je prisustvovao venčanju zajedničkog prijatelja u junu. Dejvis je inače deset godina stariji od glumice, ali ovaj par potvrđuje da su godine samo broj.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson)

Podsetimo se, poznata glumica je jedno vreme bila u žiži javnosti zbog veze sa poznatom manekenkom Karom Delevinj. Čak se pričalo o njihovom venčanju nakon što su procurele slike sa ceremonije održane u Los Anđelesu, međutim nakon dve godine srećne veze njih dve su objavile da su raskinule.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz