Pretraži

RASKID NAKON ROĐENJA ĆERKE: Bruna Bjankardi izdala zvanično saopštenje povodom Nejmarovih prevara i njihove veze

Showbiz
0
bruna bjankardi, nejmar
Foto: Instagram printscreen/neymarjr

Bruna Bjankardi oglasila se po prvi put nakon porođaja i brojnih spekulacija o neverstvu njenog partnera, poznatog fudbalera, Nejmara.

Bruna i Nejmar i zvanično su raskinuli samo dva meseca nakon rođenja njihove ćerkice Mavi. Par se ostvario u ulozi roditelja početkom oktobra, ali je njihova veza naišla na turbulencije još tokom Brunine trudnoće.

Naime, nedavno se u medijima pojavila vest da je poznati fudbaler svoju partnerku prevario čak 92 puta, a da mu je ona svaki put oprostila u nadi da će se promeniti. Ipak, čini se da je kap koja je prelila čašu prevara koja je na videlo isplivala u toku Brunine trudnoće.

Krajem juna, influenserka Fernanda Kampos je tvrdila da je Nejmar bio sa njom krajem 2022. godine, poričući njoj da je u vezi sa Bjankardijevom.

Tada je Nejmar istupio sa izjavom izvinjenja i nadom da će uspeti da izgladi stvari sa Brunom. Iako se ona nije oglašavala ovim povodom, činilo se da je par naizgled uspeo da izgladi stvar kada su se pojavili zajedno na događaju fudbalerove dobrotvorne organizacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Međutim, krajem oktobra, nepunih mesec dana nakon rođenja njihove ćerkice, spekulacije o novoj Nejmarovoj prevari su se pojavile u javnosti i ovog puta Bruna je imala šta da kaže. “Ne očekujte da će se osoba promeniti ako ne vidi problem u onome što radi“ napisala je ona na društvenim mrežama tom prilikom.

Tada su počele glasine da se par zvanično rastao, a sada je stigla i potvrda od strane Brune, koja je dala izjavu i razjasnila njihov odnos.

„Ovo je privatna stvar, ali s obzirom na to da se na dnevnom nivou nosim sa vestima, pretpostavkama i šalama, obaveštavam vas da nisam u vezi. Mi smo Mavini roditelji i to je razlog zbog koga ćemo uvek biti povezani. Hvala vam“, napisala je influenserka na svom Instagramu, dok se Nejmar ovim povodom još nije oglasio.

Ono što je zanimljivo jeste da je Bruna na svojim društvenim mrežama okačila rekapitulaciju 2023. godine, a mnogi su primetili da se ni na jednoj od slika momenta koji su joj obeležili ovu godinu nije našao njen doskorašnji partner.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz