Pretraži

RANE SU OTVORENE, ALI VREME LEČI SVE: Šakira nikad brutalnijom porukom o bivšem zapalila mreže!

Showbiz
0
Photo: Instagram/shakira

Šakira se obratila fanovima putem društvenih mreža, a njene reči izazvale su lavinu komentara fanova, koji su joj uputili brojne reči podrške nakon što je doživela bolan raskid dugogodišnje veze sa proslavljenim fudbalerom.

– Iako su nam rane i u ovoj novoj godini otvorene, vreme leči sve. Čak i ako nas je neko izdao, moramo da nastavimo da verujemo. Suočeni sa prezirom, nastavite da cenite sebe, jer dobrih ljudi ima više nego nepristojnih. Više je empatičnih nego neosetljivih ljudi. Manje ih odlazi, a više njih ostaje pored nas – stoji u Šakirinoj poruci, koja dalje kaže:

– Naše suze nisu na otpadu, one zalivaju zemlju na kojoj će se rađati budućnost i čine nas boljim ljudima, da i pored slomljenog srca možemo da nastavimo da volimo – poentirala je Šakira u novogodišnjoj poruci koju je objavila na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

S obzirom na to da je 2022. godinu obeležio njen poprilično buran rastanak s Pikeom, s kojim je 12 godina živela u vanbračnoj zajednici, mnogi su Šakirine reči pročitali između redova, te protumačili da se odnose upravo na tu situaciju.

Mediji su pisali o tome da je Pike prevario Šakiru, a fudbaler je navodno i prekršio dogovor s pevačicom. Naime, navodni dogovor između bivšeg para bio je da godinu dana nakon razlaza ne treba da se pojavljuju u javnosti s novim partnerima, što je Pike prekršio, s obzirom na to da je viđen s novom devojkom, Klarom Čijom Marti.

Bivši par se nedavno, posle maratonskih pregovora, dogovorio oko stareljstva nad sinovima Milanom i Sašom. Deca će biti sa majkom u Majamiju, a otac će moći da ih poseti kad god to bude poželeo, prenosi Kurir.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz