Pretraži

„NAĐI SEBI BOLJEG PARTNERA OD MENE!“ O odnosu Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa bruji svet, par novom objavom ponovo privukao pažnju!

Showbiz
0
Photo: Instagram/vancityreynolds

Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli par su koji privlači veliku pažnju javnosti, ali za razliku od mnogih parova oni su naklonost fanova dobili zahvaljujući dobrom odnosu, a ne dramama.

Od kada su zajedno oni uvek izlaze u javnost kao srećan par i kao dvoje ljudi koji se vole i podržavaju, a njihov savršen odnos česta je tema svetskih medija, ali i komentara na društvenim mrežama.

Sada je Rajan prvenstveno postavio na Instagramu seriju fotografija sa trenerom Donom Saladinom, kako bi mu se zahvalio na pomoći u pripremi za povratak u filmsku franšizu “Deadpool”. Objašnjavajući da je njegovo telo bilo u lošoj formi, Rejnolds je napisao da je morao zatražiti pomoć.

– On je uvek bio tu da mi pomogne da se vratim. Mentalno i fizički. Shvatam koliko sam privilegovan što radim sa nekim poput njega – stoji u natpisu na nekim fotografijama na kojima se vidi Rejnolds.

Ipak, ono što je privuklo veliku pažnju javnosti jeste da je i na ovim slikma bila Blejk. Glumac je “tagovao” suprugu Blejk Lajvli, koju vidimo u pozadini kako sve fotografiše.

“Nađi sebi boljeg partnera na Instagramu od mene”, napisala je na jednoj fotografiji, dok je na drugoj dodala – “Čekaću”.

Par, poznat po čestim šaljivim komentarima i zajedničkim fotkama, i ovog puta uspeo je da nasmeje fanove, koji ne prestaju da bruje o njihovom skladnom odnosu para koji važi za jedan od omiljenih u Holivudu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Inače, „Instagram partner“ je kolokvijalni izraz koji se koristi na društvenim mrežama za nekoga ko fotografiše svoje supružnike ili partnere za objavljivanje.

Njih dvoj su u braku još od 2012. godine i roditelji su četvoro dece i važe za jedan od najskladnijih parova u Holivudu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz