Pretraži

,,RADIO SAM TO JAVNO SMATRAJUĆI DA NIJE LOŠE“: Rasta otvoreno o legalizaciji i konzumaciji marihuane

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Poznato je da Rasta neko ko je podržavao legalizaciju marihuane i konzumirao je, te je našoj voditeljki Danici Nikolić priznao da li je bio iznenađen kada je bio uhapšen, jer je sve bilo prilično javno.

– Ja sam uvek bio za dekriminalizaciju prvenstveno, odnosno da se promeni taj zakon u vezi sa marihuanom. To sam ponosno govorio otkad se desilo da su Ujedinjene nacije i Svetska zdravstvena organizacija skinule marihuanu sa teških droga i konstatovale da je to prosto lek. To je momenat koji će se i ovde desiti kad-tad, ali prosto sad nije ta situacija i kod nas u zakonu to stoji drugačije – rekao je on i dodao:

– Ovo je bila posledica svega toga i mog preopuštenog sagledavanja cele te situacije. Ja sam to nešto radio javno smatrajući da ne radim nikakvu lošu stvar, ali je za to potrebno vreme i da se promene ti neki zakonski okviri kako bi moglo to da dođe na svoje.



S obzirom na to da je po našem zakonu to ilegalno, Đurić je otkrio svoj stav po tom pitanju, ali i da li će nastaviti sa konzumacijom.

– U nekom daljem periodu sigurno da. Trenutno sam izašao sa tom nekom mišlju da jedno vreme, a pogotovo ovaj period kada moram dosta stvari da obavim ne znajući kada će doći nanogica, to stavim u neki drugi plan. Nikako ne mogu da pobegnem od sebe, od svoje ideologije i stvari. Iskreno se nadam da će i kod nas doći taj zakon koji će prosto moći da olabavi celu situaciju – istakao je on i naglasio da ne misli da je neko ko je konzumirao marihuanu krimilac.

Šta je još Rasta rekao o boravku u pritvoru, pripadnicima policije, novom albumu, ali i o Tari i Ani Nikolić, saznajte u novom izdanju IDJHOT Specijala koji se emituje petkom od 20 sati na IDJTV-u, kao i na našem Youtube kanalu:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz