Pretraži

,,RADIO SAM TO JAVNO SMATRAJUĆI DA NIJE LOŠE“: Rasta otvoreno o legalizaciji i konzumaciji marihuane

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Poznato je da Rasta neko ko je podržavao legalizaciju marihuane i konzumirao je, te je našoj voditeljki Danici Nikolić priznao da li je bio iznenađen kada je bio uhapšen, jer je sve bilo prilično javno.

– Ja sam uvek bio za dekriminalizaciju prvenstveno, odnosno da se promeni taj zakon u vezi sa marihuanom. To sam ponosno govorio otkad se desilo da su Ujedinjene nacije i Svetska zdravstvena organizacija skinule marihuanu sa teških droga i konstatovale da je to prosto lek. To je momenat koji će se i ovde desiti kad-tad, ali prosto sad nije ta situacija i kod nas u zakonu to stoji drugačije – rekao je on i dodao:

– Ovo je bila posledica svega toga i mog preopuštenog sagledavanja cele te situacije. Ja sam to nešto radio javno smatrajući da ne radim nikakvu lošu stvar, ali je za to potrebno vreme i da se promene ti neki zakonski okviri kako bi moglo to da dođe na svoje.S obzirom na to da je po našem zakonu to ilegalno, Đurić je otkrio svoj stav po tom pitanju, ali i da li će nastaviti sa konzumacijom.

– U nekom daljem periodu sigurno da. Trenutno sam izašao sa tom nekom mišlju da jedno vreme, a pogotovo ovaj period kada moram dosta stvari da obavim ne znajući kada će doći nanogica, to stavim u neki drugi plan. Nikako ne mogu da pobegnem od sebe, od svoje ideologije i stvari. Iskreno se nadam da će i kod nas doći taj zakon koji će prosto moći da olabavi celu situaciju – istakao je on i naglasio da ne misli da je neko ko je konzumirao marihuanu krimilac.

Šta je još Rasta rekao o boravku u pritvoru, pripadnicima policije, novom albumu, ali i o Tari i Ani Nikolić, saznajte u novom izdanju IDJHOT Specijala koji se emituje petkom od 20 sati na IDJTV-u, kao i na našem Youtube kanalu:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz