Pretraži

,,RADIĆEMO OD KUĆE“: Evo šta poznate dame misle da li će održati nastupe uoči novogodišnje noći

Showbiz
0
Screenshot: Instagram

Tema koja je trenutno najaktuelnija jeste sam doček Nove 2021. godine i nastupi koji su zakazani za istu. Kako su i sami klubovi i kafići skratili svoje radno vreme, glavno pitanje ovih dana jeste da li će se zakazani nastupi održati i pod kojim pravilima. Ekskluzivno za IDJTV, jedne od najpoznatijih dama sa estrade i jedne od traženijih pevačica su podelile svoje mišljenje sa nama da li će održati svoje zakazane nastupe. 

Svakako pevačica koja je poslednjih par meseci bila u žiži javnosti zbog ljubavnog brodoloma kroz koji je prošla je Ljupka Stević, koja na umu već ima alternativnu zamisao kako da proslavi doček naredne godine, s obzirom na to da ne veruje da će doći do velikih gala proslava.

– Ne postoji nikakva šansa za nastup u novogodišnjoj noći. Nikakvi skupovi neće biti dozvoljeni u zatvorenom prostoru, ali nada poslednja umire. Previše smo novca izgubili kako mi umetnici, tako i ljudi koji drže klubove, diskoteke i svečane sale. Ja sam spremna da organizujem muziku sa svojim klavijaturistom u naselju ukoliko grad Beograd to dozvoli. Komšije mogu sa svojih terasa da prate i da tako uđemo u 2021. To bi bio moj poklon naselju "Stepa Stepanovic" i svim mojim komšijama – rekla je Stevićeva za IDJTV.

Kao i Ljupka, Sandra Afrika je takođe pesimista po pitanju same proslave, ali to joj nije zasmetalo da se našali na račun cele situacije, aludirajući na mere koje se ovih dana preporučuju.

  • Zakazan mi je nastup u Beogradu, ali kako je krenulo, radićemo najverovatnije od kuće – našalila se ona. 

Kockareva ima dve solucije za dve države, ali kako kaže, nijedna zapravo ne zavisi od nje.

 Imam dve solucije već duže vreme. Jedna je na Jahorini, to zavisi od njihove države kako će postupiti. Druga je kod nas, ali mislim da od toga neće biti ništa. Jer recimo ovaj vikend imam zakazan nastup, pa je otkazan. Sve je više obolelih. Na našoj Vladi je da odluči kako će postupiti i nadam se za dobrobit naroda, a ne politički – iskrena je bila Kija

Jedna od najpoznatijih influenserki Ruža Rupić uveliko ima zakazan nastup sa svojim dečkom, ali uprkos tome, kaže da ukoliko se situacija ne smiri nema ništa protiv ni da narednu kalendarsku godinu dočeka u krevetu uz neki dobar film.

  • Meni je zakazan nastup za Novu godinu i pre nego što je počeo ovaj najnoviji talas, dok se još nije pogoršalo stanje. Ja sam bukirana, a da li će se raditi nije do mene, niti mogu da utičem na to. Ako se situacija smiri, meni je potpuno OK da radimo, jer niko od nas prvenstveno sebe ne želi da dovodi u rizik, a onda ni ljude koji nas prate, vole i slušaju, a takođe ni naše društvo. Sa druge strane, potpuno mi je OK i da Novu godinu provedem u krevetu i da gledam film – zaključila je influenserka. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz