Pretraži

Rada Manojlović se oglasila nakon optužbi fana da poseduje intiman snimak njihovog odnosa

Showbiz
0
Photo: Instagram/radamanojlovic

Naime, spekulacije je pokrenuo bivši rijaliti učesnik Dario Šogorović, koju ju je optužio da mu je naplatila seksualne usluge.



  • Ko najviše plati, dajem snimak iz hotela. 10.000 evra sam je platio, ali nema stvari šta joj nisam radio za taj novac – napisao je bez srama Dario na svom Instagram profilu uz njihovu zajedničku fotografiju sa jednog Radinog nastupa.

Manojlovićeva je odlučila da ne ćuti, te je slučaj prijavila policiji i zatražila zaštitu od nadležnih organa za nasilje koje trpi, piše Alo.

  • Rada je u ostala šoku kada je fan zloupotrebio njihovu fotografiju i optužio je da je naplaćivala seksualne usluge. Poznato je da je Rada jako vezana za porodicu, da se trudila da ih nikada ne obruka. Zbog toga joj je jako teško palo to što se njeno ime dovodi u vezu sa prostitucijom – rekao je izvor koji otkriva da pevačica ne planira da sedi skrštenih ruku.

O ovom slučaju oglasila se i pevačica, koja je na svom Tviter nalogu, vidno besna, poručila da je rešila da stvar uzme u svoje ruke.

– Sve sve, al’ da sam krš kad se skinem, e da ga j*bem, tu ga pretera. Tu se odao. Kakav pacijent majko mila, nisam skoro ovakav slučaj imala. Ima da popase disciplinsku što bi rekao Šojić (na sudu naravno) – napisala je Rada, ali se tu nije zaustavila:

– Apropo izvesne persone koja na bedan način pokušava da dođe do pažnje javnosti preko mog imena. Moj pametni tata je uvek imao neku izjavu koja mi se ureže u mozak. Davno je za ovakve slučajeve govorio: "Ćerko, budi srećna, od toliko ludaka na slobodi, tebi se nakačio samo jedan." Tužba, bajo moj, pa laj – dodala je Rada.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz