Pretraži

Rada Manojlović progovorila o navodnom raskidu sa Harisom Berkovićem

Showbiz
0
Photo: Instagram/radamanojlovic

Kako je preneli mediji, Rada je navodno primetila da je u njihovom odnosu mnogo toga počelo da se podrazumeva, da više ništa nije isto kao pre, pa je Harisu predložila da malo naprave pauzu. 



Zbog ovih informacija, pevačica je odlučila da se oglasi, međutim nije direktno otkrivala da li su zaista stavili tačku na vezu.

 Zaista ne bih govorila na tu temu. Ima puno nagađanja i jako mi smeta kada se vade moje izjave od pre nekoliko godina, koje se pritom tiču potpuno drugih ljudi i sutuacija i stavljaju se u ovaj kontekst i u sadašnje vreme – poručila je ona za 24sedam i dodala:

  • Ja se na ovu temu nisam oglašavala, niti ću – navela je Manojlovićeva, što je potom potvrdila i na svom Instagram profilu.
Photo: Instagram/radamanojlovic

Photo: Instagram/radamanojlovic

 

  • Svaka izjava koju pročitate znajte da nije moja i da nije potekla od mene. Nervira me i to kada moram da demantujem stvari, ali stvarno ne mogu da čitam reči koje nisam ja izgovorila – napisala je ona na storiju.

Ipak, kada su je pomenuti mediji upitali kako je ona je jednom rečenicom dodatno zaintrigirala sve kada je u pitanju njen odnos sa Harisom.

– Dobro sam, trudim se. Biće sve u redu svakako. Privodim album kraju, moram baš mnogo da se posvetim tome sada i da čuvam zdravlje, sve ostalo će se već rešiti – zaključila je Rada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz