Pretraži

RADA MANOJLOVIĆ IZDOMINIRALA U ČIPKASTOJ HALJINI: Pevačica oduševila stajlingom, pa nasmejala sve šalom na svoj račun (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/radamanojlovic

Poznat pevačica Rada Manojlović je sve oduševila stajlingom na jednom sinoćnjem događaju, pa otkrila da li je sama birala stajling, kao i kada se i kako napila.

Rada Manojlović se sinoć pojavila na jednom događaju i sve oduševila svojom čipkastom crnom haljinom ispod koje se vidi crni veš. Ova haljina je savršeno pristala uz njenu figuru, a Rada ju je ukombinovala sa crnom torbom, crnim cipelama na štiklu i srebrnom ogrlicom. Ovaj odabir haljine je oduševio sve, pa je rada otkrila ko joj bira autfit.

– Stajling je prelep. Naravno da to nisam ja birala, znate da kad se oblačim sama to izgleda kao slep da se oblači – rekla je pevačica o svom večerašnjem izdanju pa priznala zašto kasni na događaj.

Foto: Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official

– Nije do mene. Ja zakažem nekoliko emisija u toku dana, da iskoristim to što sam našminkana i obučena i onda ne mogu da stignem sve. Želim svima da izađem u susret, pa je teško – istakla je Manojlovićeva za Blic i otkrila šta kratko voli da popije.

– Isključivo rakiju, domaću. Može šljiva na primer, ali ja nikada ne pijem pred drugima, samo sama i to po jedan gutljaj. Samo jednom sam se napila, u avionu – ispričala je pevačica.

Photo: Instagram/radamanojlovic

Podsetimo se, pevačica je nedavno podigla veliku prašinu na društvenim mrežama kada je priznala da joj vlasnici klubova kada je bolesna traže da snimi video u kom objašnjava da je bolesna, što pevalica smatra ponižavajućim. U ovome su je mnogi podržali.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz