Pretraži

Rada Manojlović i Milan Stanković ponovo zajedno?

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/milanstankovic; Screenshot: Instagram/radamanojlovic

Rada i Milan bili su zajedno pre gotovo 10 godina i važili su za jedan od najomiljenijih parova na muzičkoj sceni.Ipak, oni su i nakon okončanja veze ostali u prijateljskim odnosima, a sada se spekuliše da su ponovo u ljubavi.

Iako je pre 10 godina raskinula sa Milanom Rada je sa njim bila bliska sve to vreme. Sve češće svađe i nesuglasice sa Harisom dovele su je do toga da se zapita da li je on pravi muškarac za nju. Rada je sve češće počela da se čuje sa Milanom. Zajedno su počeli da obilaze manastire i Rada je shvatila da je uz Milana mnogo spokojnija i srećnija jer imaju isti pogled na budućnost – kaže izvor za "Star".

Međutim, oni su, kako dodaje taj izvor ovoga puta odlučili da o svojoj romansi ćute.

Photo: Instagram/milanstankovic

Photo: Instagram/milanstankovic

Pre dve nedelje zajedno su posetili jednu crkvu u Beogradu, tamo su popričali sa sveštenikom koji im je dao blagoslov. Posle njihovog tajnog pomirenja Rada je istinu rekla samo sestri i svom ocu. Tata joj se mnogo obradovao, on je uvek pričao kako je Milan pošten dečko i kako bi voleo da se Rada uda za njega – kaže izvor i dodaje da potencijalni par razmišlja i o zajedničkom životu.

Manojlovićeva i Stanković se po ovom pitanju nisu oglašavali, te ovi navodi za sada ostaju samo u domenu spekulacija i sumnji.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz