Pretraži

PUBLIKA JE MOTIVIŠE: M.ira za IDJTV o svojoj novoj pesmi ,,Petak veče“ i budućim planovima

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ m.ira

Ekskluzivno za IDJTV, M.ira nam je otkrila kako je publika reagovala na numeru i da li je zadovoljna komentarima.

Publika je, po meni, dobro reagovala na pesmu, dosta lepog feedback-a sam dobila, i to me još više motiviše da izbacujem nove pesme – rekla je ona, pa otkrila da li se pronalazi više u ovim bržim pesmama ili u baladama, kakva joj je bila prva numera. 



S obzirom da pisem tekstove za sve svoje pesme, pronalazim se u svim podjednako, jer inspiracija uvek dolazi iz nekog mog ugla. Što se tiče pevanja, zavisi mi od raspoloženja tog dana, ali volim sve svoje pesme da pevam. Ova pesma je napravljena prošle godine za vreme karantina, u momentu kada smo svi najviše žudili za provodom i tom “petku veče”. Po meni ona govori o ludim noćima, izlasku sa društvom i potajnom iščekivanju.

Mlada nada muzike nam je otkrila i kakvi su joj planovi za budućnost i kakve projekte možemo da očekujemo od nje. 

– Planovi su mi da izbacujem sve pesme koje imam i da nastavim da radim na njima. Za sada je desetak numera u planu. Želim uskoro da izbacim novu pesmu i da snimam spot – rekla je ona, pa se osvrnula i na duete: 

– Postoje neke priče koje će se mozda realizovati, ali do tada se fokusiram na solo projekte koje imam.

S obzirom na to da je spot drugačiji od ostalih kakve smo navikli da viđamo danas, otkrila nam je i kako je došla na ideju da numeru ekranizuje na ovakav način. 

– Od početka je zamisao bila da za “Petak veče” se napravi "lyric video". Zajedno sa mojim saradnikom Lazarom sam došla do ideje kako da uklopimo mene i lyrics. Snimanje je bilo mnogo drugačije nego za pesmu “Imam te”. Sa par svojih prijatelja sam organizovala snimanje, napravili smo malu “žurku” i snimili smo spot za par sati. Sve je ispalo odlično i estetika spota se dobro uklapa uz pesmu.

Iako je potpuno nova na sceni, nije joj manjkalo podrške od kolega, a među njima je istakla mladu Angellinu, koja je takođe relativn skoro zaplovila estradom. 

– Koleginica iz muzičke javne scene koja me je posavetovala i koja mi daje podršku je Angellina. Ona je jedna divna kreativna osoba koja, kao i ja, piše tekst i muziku za svoje pesme, tako da mi jako znači što me takva koleginica podržava. Isto tako moje kolege producenti sa kojima sam radila pesme su uvek tu za mene, i oni su mi od početka velika podrška.

Numeru možete poslušati na našem IDJVideos.TV Youtube kanalu i u nastavku. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz