Pretraži

PRVI VETO U TAKMIČENJU: Din audicijom oduševio žiri, a potom je jedan coach primenio NOVO PRAVILO

News
0
Foto: IDJTV

Din je student medicine koji je spreman da zbog muzičke karijere sve stavi na kocku. Kako smatra, za uspeh u muzičkoj industriji najbitniji je rad i trud koji je neko spreman da uloži.



Možda nisam ni najlepši, ni najbolji pevač, ni najtelentovaniji ni najzgodniji, ali sam najveći radnik. "Rad pobeđuje talenat, uvek", to je moj moto u životu.

Kako navodi, ceo život je u sportu, što je uticalo na njegov takmičarski duh, te se uvek nada i očekuje pobedu.

Bavim se ceo život košarkom, kada sam na takmičenju, na terenu, kada se borim onda idem do kraja, idem do pobede. Hoću da budem prvi, da pobedim, tako da druga opcija za mene ne postoji. Na audiciji nikad nije bitno ko je najbolji pevač, nije bitno ko kako izgleda, bitno je kakav si u 120-150 sekundi. 

Din je za žiri izveo mash up tri pesme, prvi deo je njegova pesma na nemačkom, drugi deo je bila "Nina" od Devita, a treći deo pesme je bila numera "Takvi kao ja", jednog od članova žirija Relje. On je uz gitaru izveo akustičnu verziju ovog mash up-a.

Prva je svoje mišljenje dala Nataša, koja mu je uz aplauz rekla da je on upravo ono što se traži u IDJShow-u.

Prelepo. Bukvalno sam uživala od trena kada si stao ispred nas, toliko si muzikalan, toliko na svoj, autentični način. Evo ono o čemu pričamo, ali u praksi. I kad se pevaju neke pesme, da budeš svoj, drugačiji. Ne bolji ili gori, nego bukvalno drugačiji. Prelepo mi je, uživala sam, prelep si dečko i ta gitara ti tako dobro stoji. Ti si zvezda, muzička zvezda – rekla je pevačica.

Potom je usledilo pravo iznenađenje i to od producenta Darka Dimitrova.

Din, ja sam odlučio da ti skratim muke. Od mene imaš veto – bio je kratak Darko.

Podsetimo, veto je novo pravilo druge sezone IDJShow-a. Tokom audicija, bilo ko od tri člana žirija ima pravo da ga uloži na samo jednog takmičara. Ukoliko taj takmičar prođe u top 12, on će pripasti tomu člana žirija koji je uložio veto na njega. Dakle, Darko je ovim potezom osigurao Dina u svom timu, što je naišla na potpuno oduševljenje kako ove mlade nade, tako i drugih članova žirija.

Live prenos prve epizode vodećeg muzičkog takmičenja možete pratiti ovde:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News