Pretraži

PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON OTKRIVANJA DIJAGNOZE: Brus Vilis viđen u šetnji i izgleda neprepoznatljivo (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Team Coco

Holivudski glumac Brus Vilis je prošle godine saopštio da se povlači iz sveta glume zbog afazije koja mu narušava govor, funkcionisanje i rad. Brojni fanovi su bili zabrinuti za njegovo stanje, a porodica je sve vreme bila uz njega, kao i bivša supruga Demi Mur.



Sada je snimljen prvi put nakon što je porodica izdala zvanično saopštenje i otkrila koje je tačna dijagnoza holivudske legende. Vilis ima frontotemporalnu demenciju, za koju, nažalost, još uvek ne postoji lek.

Junak brojnih akcionih filmova poput "Umri muški" prošetao je u četvrtak Santa Monikom u društvu prijatelja. Zajedno su otišli na kafu, a Brusu se nije svidelo što ih paparaci fotografišu.

Glumac je bio u sportskom izdanju i nosio je kapu, što mu je postao običaj otkakako se penzionisao i saznao prvo da boluje od afazije, a onda i demencije. Moglo se primetiti koliko izgleda starije i umornije, kao i tokom njegovih ranijih, retkih izlazaka u javnost.

Podsetimo, njegova porodica zajedno sa Demi Mur je objavila Brusovu fotografiju i zvanično potvrdila njegovu dijagnozu.

– Kao porodica želimo da iskoristimo ovu priliku i zahvalimo vam na svoj ljubavi i saosećanju za Brusa u ovih poslednjih deset meseci. Zahvalni smo za vašu dobrotu i zato što znamo da volite Brusa kao i mi. Želeli smo vam damo novo obaveštenje o njegovom stanju. Otkako smo objavili da je Brusu dijagnostikovana afazija u proleće 2022, bolest mu je napredovala i sad smo dobili specifičniju dijagnozu: frontotemporalnu demenciju (poznatu kao FTD). Nažalost, problemi u komunikaciji su samo jedan simptom bolesti s kojom se Brus suočava. Iako je to jako bolno, olakšanje je što napokon imamo jasnu dijagnozu  – stajalo je u saopštenju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz