Pretraži

„PRVI PUT SAM PRIVEDEN SA 15 GODINA“: Fran iskreno o hapšenju, dilovanju i upotrebi narkotika

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/nfra666

Fran je pre nedelju dana uhapšen na granici sa Hrvatskom, navodno zbog slučaja razbojništva zbog kojeg je za njim bila raspisana i poternica.



Kako je poznato da je on bio učesnik jednog rijalitija, Fran je istakao da ga je upravo to spasilo da se ne vrati na ulicu i diluje narkotike.

Prema njegovim rečima, on se prvi put sa marihuanom susreo u 7. razredu i da je na raspustu između 8. razreda i 1. srednje, uhapšen zbog droge prvi put.

– Ulovila nas je policija sa travom, pa sam završio u pritvoru. Odmah su pozvali moju mamu, jer je bila inspektor na odeljenju za drogu. Ironija života. Kasnije je imala problem sa kolegama zbog mene. Nije mogla da radi na takvom položaju, a sin joj je uhapšen zbog droge. Morala je da se povuče sa te pozicije, a kasnije je zbog mog učešća u Zadruzi otišla u prevremenu penziju jer sam tamo pričao gluposti –  rekao je Fran i dodao:

  • Tad kad sam kao klinac završio u pritvoru došla je da me vidi sa očuhom koji je bio specijalac. Kada me je ugledala poludela je. Agresivno je reagovala, lupila mi je šamarčinu. Kasnije sam dobio batine i od oca – prisetio se on.

Pujas je potom oktiro da je uprkos hapšenju i vaspitnim merama roditelja, "u srednjoj bio još gori".

  • U školi je preko 50, 60 ljudi svakodnevno pušilo travu, pa i ja sa njima. Profesori su znali šta radimo – rekao je nekadašnji zadrugar i dodao da je "počeo da diluje jer nije imao para".

Istakao je i da je zbog jednog incidenta u prvom razredu srednje ponovo završio u pritvoru, ali da nije osuđen jer je bio maloletan, kao i da je kasnije ponovo priveden jer je pozvao druga da prebije jednog mladića iz škole i polomio mu nos.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz