Pretraži

PRVI NASTUP NAKON POROĐAJA: Nikolija oduševila sve izgledom i progovorila o imenu ćerke

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Nikolija, koja je ovog leta na svet donela još jednu devojčicu i nije se pojavljivala do sada u javnosti, oduševila je prisutne svojom linijom, koju je dovela do savršenstva. Osim toga, pokazala je i novu frizuru s obzirom na to da se skoro ofarbala u plavo.

  • Padne mi na pamet jednom u nekoliko godina da promenim frizuru. Htela sam da uradim nešto radikalno – poručila je pevačica.

Jovanovićeva je istakla da su ona i Relja odlučili da svoju privatnost sačuvaju od javnosti kada je zatrudnela drugi put.

  • Moja sreća je velika, iako je podelim uvek sa medijima i fanovima. Jednostavno odvajam te dve stvari, ali to nikako ne umanjuje moju sreću. Trudnoća je prošla lepo, sve okej – rekla je ona.

Nikolija i Relja nisu želeli da otkriju ime drugog deteta.

  • Kad bih vratila vreme, ne bih otkrila ime ni prvog deteta. Bila je euforija i mediji su bili ispred porodilišta kada sam rodila Reu. Sada nam se sve sleglo i odlučili smo da sakrijemo decu od medija i društvenih mreža – istakla je.


Ona se dotakla i svog izgleda nakon trudnoće.

  • Treniram, padaju mi pantalone, kao što možete da vidite. Volim da treniram, oduvek sam trenirala i čim je doktor dao zeleno svetlo, ja sam nastavila sa treninzima.

Jovanovićeva je otkrila da li joj se sada teže kada je reč o obavezama budući da je majka dve devojčice, a dotakla se i svog povratka poslu.

– Lepo je biti mama dva deteta, naravno da se to duple obaveze, ali je zaista neprocenjivo lepo, što se može videti i na meni. Volim da radim i mislim da žene treba da rade, da ne kažem moderne mame, jednostavno, 21. vek je i da bih se osećala ispunjenom, treba da radim posao koji volim i to može samo da doprinese da se osećam dobro –  objasnila je Nikolija.

Pevačica je priznala da li joj majka, Vesna Zmijanac, pomaže oko dece.

– Zavisi, kako kad. Verovali ili ne, moja mama nema slobodan vikend februara, ja joj se divim odakle joj snage. Kad mi je pročitala svoj repertoar i datume, pitam je: "Kad se vidimo", pa uđem u kalendar, pa krenem redom, što sa Reljom, što sa mamom. On ima snimanja, nastupe, pa tako uđem u kalendar i gledam – rekla je Jovanovićeva.

Ostatak intervjua sa pevačicom Nikolijom Jovanović, ali i druge ekskluzivne priče, možete pogledati u novom IDJTHOT-u, koji se emituje u petak od 20 sati na IDJTV-u, kao i našem Youtube kanalu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz