Pretraži

PRVI JELENIN INTERVJU NAKON RAZVODA: „Nisam od onih koji se mire sa neuspehom“

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Ova vest šokirala je javnost, a pevačica je sada, u prvom intervjuu otkako je postala slobodna, otkrila kakvi su joj planovi za budućnost, kao i gde će sada živeti ona i njene ćerke.



Tako, navela je da će ostati u vili na Dedinju, koju su upravo renovirali.

  • Ova kuća i mediteranski vrt poseduju nešto što sam tražila čitavog života, a to su savršena energija i apsolutni mir. Pogled na Košutnjak je nestvaran i prosto lekovit. Zvukovi grada se ne čuju, imate utisak da ste na moru jer tu je čak i miris smole koji dopire sa naših starih borova. Najlepši deo kuće je ogromna terasa koja gleda na vrt, bazen i zalazak sunca – započela je Jelena u intervjuu za "Hello", a zatim odgovorila na pitanje da li ima svoj mali svet na toj lokaciji.

– Da, kuća je ogromna i svako ima svoj sprat. Tek sam nedavno izbrojala da imamo deset kupatila jer u većinu i ne ulazim. Moja oaza je specijalno projektovan garderober od 250 kvadrata, koji poseduje i saunu, kupatilo, deo za odmaranje, vešernicu, stan za zaposlene. Po mojim željama i nacrtima napravila sam deo koji je meni bitan i zbog posla i zbog lične satisfakcije. Prostor ima adekvatno svetlo, ogledala, pametno i funkcionalno osmišljeno odlaganje mojih petsto pari cipela, tašni, garderobe… – obajsnila je pop diva.

Screenshot: Instagram/karleusastar

Screenshot: Instagram/karleusastar

Nakon toga, ona je progovorila i o njenom dugoočekivanom albumu "Alfa".

  • Trenutno sam u fazi finalnog rada na albumu i mučim se zajedno sa producentom i timom da konačno ugleda svetlost dana. Dan D biće izlazak novog albuma i tada očekujem smak sveta! (smeh). Na pitanje kada će izaći sam bukvalno alergična, u studiju sam zbog psihološkog pritiska imala gušenje – rekla je ona i najavom obradovala fanove.

Ipak, goruća tema ovih dana je njena objava da se razvodi od Tošića, a Jelena kaže da su ona i njena porodica prošli kroz brojne uspone i padove.

  • Smatram da sam postala mudrija, mirnija i srećnija. Mene je život mnogo šibao i nije imao milosti. Naša porodica prošla je kroz uspone, padove, tragedije, napade raznih vrsta. U međuvremenu moja majka je umrla, deca su se rodila i porasla, Duško je završio karijeru i započeo novu, a ja i dalje žongliram da ispunim svačija očekivanja. Borila sam se. Imam jaku kičmu. Nisam neko ko diže ruke i odustaje. Nisam ni od onih koji se mire sa neuspehom. To je najbolja karakterna osobina, ali ujedno i prokletstvo – istakla je pevačica, a na pitanje na koje kompromise u braku nikada nije pristajala, kaže:

– Nažalost, u dugom braku mora da postoji puno kompromisa i da se ta ženska kičma puno savija i kada ne želi – rekla je Jelena pred kraj i dodala da "ako sve bude išlo po planu, vidi sebe u budućnosti kao srećnu ženu, te da će se boriti za to".

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz