Pretraži

“Prvi ĆALE u Crnom Ceraku!” Popularni reper postao tata, članovi grupe među prvima uputili čestitku (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
2
biba

Popularni reper i član grupe Crni Cerak, Đorđe Bibić, poznatiji kao Biba, postao je tata, a članovi grupe mu među prvima uputili čestitke.

Krajem januara ove godine popularni izvođač i njegova dugogodišnja devojka stali su na „ludi kamen“. S obzirom na to da Biba retko deli detalje iz privatnog života sa javnošću, klipovi sa svadbe koje je okačio na svojim društvenim mrežama iznenadile su sve.

Proslava je bila upriličena u jednom beogradskom restoranu, a Biba je okupio brojne poznate, kao i najbliže članove porodice i prijatelje.

Premda je ovo  iznenadilo mnoge, ubrzo je stigla još jedna lepa vest. Naime, dva meseca nakon venčanja par je otputovao na odmor u Egipat, a tom prilikom je njegova izabranica pod imenom Saka, objavila video sa medenog meseca i šokirala fanove otkrićem da je u drugom stanju. Ona se usnimila u dugoj krem haljini, kako mazi trudnički stomak, dok se u pozadini video Biba koji sedi na krevetu.

Ovo je bilo iznenađenje za mnoge, a sada je ovaj bračni par dobio i trećeg člana porodice. Biba je po prvi put postao tata, a vest o rođenju naslednika člana grupe Crnog Ceraka oduševila je njegove fanove.

Bibina supruga je na svom profilu objavila fotografiju novorođene bebe, a u opisu je tagovala Bibu i napisala:

„Tata bebe“, a Biba je odmah sa ponosom podelio ovaj „story“.

Foto: Instagram printscreen/bibismols

Odmah nakon nje i na Instagram profilu grupe Crni Cerak je osvanula čestitka, a ispod Bibine slike koju su postavili na Instagram „story“ pisalo je:

„Biba je prvi ćale u Crnom Ceraku, čestitke.“

Foto: Instagram printscreen/bibismols

Podsetimo se, nedavno je poznati reper najavio da odlaže sve nastupe, zbog saobraćajne nezgode koju je doživeo. Naime, on je povredio nogu, a s obzirom na to da je povreda bila nešto ozbiljnija, reper je morao da se podvrgne i operaciji zbog čega je neko vreme proveo u bolničkom krevetu.

Premda je trenutno onemogućen da nastupa, verujemo da su ove lepe vesti svakako došle kao prava uteha i lek za njegove povrede.

Komentari (2)

  1. Bibo čestitam ti želim ti ceo život srećan sa detetom i ženom da vam bude prelepo u životu!!!!!!!!! 🥹🥹🎉🎉

  2. Sutra mi je rodjendan i jako sam srećna da si postao tata baš dan pre mog rodjendana🥹🥹🎉🎉!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz