Pretraži

Biba iz „Crnog Ceraka“ postaje tata! Supruga popularnog repera emotivnim snimkom iznenadila sve (VIDEO)

Showbiz
1
biba

Novopečena supruga repera Bibe lepe vesti podelila je na svojim društvenim mrežama emotivnim klipom.

Krajem januara, pre tačno dva meseca, popularni izvođač i njegova dugogodišnja devojka stali su na „ludi kamen“. S obzirom na to da Biba retko deli detalje iz privatnog života sa javnošću, klipovi sa svadbe koje je okačio na svojim društvenim mrežama iznenadile su javnosti.

Proslava je bila upriličena u jednom beogradskom restoranu, a Biba je okupio brojne poznate, kao i najbliže članove porodice i prijatelje.

biba
Foto: Instagram printscreen/bibismols

Kako zbog njegovih mnogobrojnih poslovnih obaveza, par u tom trenutku nije bio u mogućnosti da otputuje na medeni mesec, oni su odlučila da ga odlože, te su se tek pre nekoliko dana uputili u nešto toplije krajeve i trenutno odmaraju u Egiptu.

Sada je njegova izabranica, na TikToku poznata pod imenom Saka, objavila video sa medenog meseca i šokirala fanove objavom da je u drugom stanju. Ona se usnimila u dugoj krem haljini, kako mazi trudnički stomak, dok se u pozadini vidi Biba koji sedi na krevetu.

U komentarima su se nizale iznenađeni komentari fanova, ali i brojne čestitke, a klip je za samo nekoliko sati skupio skoro 900 hiljada pregleda, i gotovo hiljadu i po komentara.

„Biba će postati tata“, „Slatko, stiže mali Biba“, „Šok sam dobila, najlepši ste“, samo su neki od komentara fanova ispod ovog klipa.

@sakaa9♬ and my man thank you to my man latto casa di remix – CasaDi

Podsetimo, reper se proslavio kao deo grupe „Crni Cerak“, ali su njegove solo numere prošlog leta privukle posebnu pažnju i danas broje milionske preglede, dok su njegovi dueti sa Amnom „Naslovna“, kao i „Amsterdam“ za Voyagem postali viralan na društvenim mrežama i pokupili sve simpatije publike.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz