Pretraži

PRVI BENGER SA ALBUMA JE NAPOLJU: Corona predstavio javnosti numeru ,,VVS“

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ KDM Exclusive

Corona je sve izenadio kada je svoje fotografije obrisao sa Instagram profila i tim činom najavio novi studijski album, za koji kaže da je njegov najveći projekat u životu.



On je na svom nalogu na ovoj društvenoj mreži otkrio da ovaj broj za njega ima i te kako simbolično značenje, o čemu smo pisali OVDE

Takođe, album dolazi u tri dela:

– ,,23" je moj život, ,,23" je moja priča, ,,23" je još jedno putovanje. ,,23" je 23 spota koji će izaći u periodu od godinu dana svrstanih u tri poglavlja koji najbolje opisuju moj pojam broja ,,23". ,,23" su ulice, hotel i "showtime" – objasnio je reper. 

On je prvu numeru ,,VVS" simbolično objavio u 23:23h, a za samo nekoliko sati numera se našla u trendingu među prvih deset najslušanijih, a broji skoro 150. 000 pregleda na Youtube-u. 

– 1/23. Predstavljam vam "VVS", prvu bombu sa mog najvećeg projekta u životu. Zahvalan Bogu, porodici, braći i svima vama koji me podrzavate sve ovo vreme. Volim vas. Uživajte – poručio je on na svom Instagram nalogu.

Reper je naišao na pregršt pozitivnih komentara ispod pesme, a među njima su ,,Jedan je Predrag", ,,Corona je jedan jedini,ali brate njegov stajling i outfiti su nerealni,stvarno mu svaka cast za oblacenje" i mnogi drugi.

 

Numeru možete poslušati u nastavku: 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz