Pretraži

Prve izjave takmičara nakon finalne večeri! (VIDEO)

News
0
Photo: IDJTV

U finalnoj emisiji, takmičari su se predstavili uživo izvođenjem svojih pesama, za koje su nedavno objavili i spotove. Podsećamo, IDJShow je do sada jedino muzičko takmičenje u kom su najboljih 12 kandidata, odnosno svi finalisti dobili svoju pesmu i spot za vreme trajanja takmičenja.Nakon što je Amna proglašena pobednicom IDJShow-a, za naše kamere odmah je otkrila i kako se oseća povodom toga.

Naravno da sam jako srećna. Nadala sam se, nisam očekivala, moram da kažem da je Marina po meni imala jedan od najboljih nastupa koje sam videla u zadnjih deset godina, ona ima hit. Nije da ne smatram da je zasluženo to što sam pobedila, celo takmičenje sam se cimala, ali stvarno smatram da svi ljudi ovde to zaslužuju samo se neke kockice nisu poklopile i tu sam da im pomognem šta god uvek – istakla je pobednica.

Od samog početka Wajz je bio na dvanaestoj poziciji, a kako nam je posle finala istakao nije izdao svoje mesto.

Zadržao sam, ali nema veze ovo je pobeda za hip hop. Nikom ne dam svoje mesto, iz kraja do kraja – našalio se Wajz.

Treću poziciju osvojio je Stefan Shy koji je od početka osvojio srca publike, a on je istakao da mu je vrlo drago zbog toga.

Prezadovoljan sam. Pobedu nisam očekivao, ja sam znao da je Amna pravi pobenik, ona radi za ovo ceo život i mnogo mi je drago što je tako i stvarno zaslužena pobeda – dodao je Stefan.

Kako je bilo posle finala i šta kako su takmičari zadovoljni svojim pozicijama, pogledajte u videu ispod teksta.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News