Pretraži

Prva ispovest Kim Kardašijan posle razvoda od Kanjea

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Nedavno se završio jedan od najdugovečnijih svetskih rijalitija „Keeping Up With The Kardashians“, a u finalu serije Kim je želela da bude iskrena i da otvoreno govori o svojim osećanjima, kao i kroz šta sve prolazi nakon razvoda sa reperom.



Najpopularnija sestra Kardašijan priznala je da koliko god da se oseća uspešnom, nema s kim to da podeli i sa kim da se raduje.

– Osećam se kao da sam radila veoma naporno u životu da bih postigla sve što sam htela, da sam ispunila očekivanja i postigla deset puta više nego što je moguće da postigne živ čovek, ali nemam sa kim to da podelim. Sedim ovde i razmišljam: OK, imam potomstvo i to me ispunjava i jesam li dobro? Nikad. Nisam mislila da sam sama. Mislila sam da je to potpuno u redu, imam decu i to je to – rekla je Kim.

Kako je navela, falile su joj sitnice koje joj mnogo znače.

– Moj muž ide od države do države, ja sam tu sa njim i to mi je bilo OK, ali pošto sam napunila 40 godina, shvatila sam – ne, ja ne želim muža koji živi u potpuno drugoj državi. Hoću osobu sa kojom delim ista interesovanja, iste TV emisije recimo. Hoću nekog ko će želeti da vežba sa mnom. To su te male stvari koje nemam – rekla je ona, te dodala:

  • Sve velike stvari već imam. Imam ekstravagantne stvari, čak i više nego što neko može da zamisli. Doživela sam sve pompezne situacije i niko to neće uraditi nikad više na takav način. Zahvalna sam na svemu tome, ali mislim da sam spremna za male stvari i iskustva koja mnogo znače.

    Njena majka, Kris Džener, istakla je da joj je žao što sve to proživljava i da želi da bude srećna, ali da je veoma jaka i da će sve proći.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz