Pretraži

PRUŽA JAK OTPOR: Britni Spirs se uključila u borbu za ukidanje starateljstva dok njena porodica ratuje

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears
  • Pevačicina porodica je zaratila i to zbog konzervacije – rekao je izvor za "Us Weekly".

Princeza popa (38) je pod starateljstvom od februara 2008. godine, ali slučaj se preokrenuo poslednjih godina. Nakon što je najavila prekid rada u januaru 2019. godine na neodređeno, potražila je lečenje u ustanovi za mentalno zdravlje. Nakon izlaska odatle, preduzela je pravne korake ka ukidanju starateljstva zbog kog joj je zabranjeno da donosi lične i finansijske odluke bez odobrenja njenih staratelja imenovanih od suda.

Britnin otac, Džejmi Spirs, privremeno se odrekao svoje uloge konzervatora u septembru 2019, navodeći „lične zdravstvene razloge“, iako je nastavio da nadgleda njeno imanje.

Džodi Montgomeri zamenila je Džejmija (68) do februara 2021. U sudskim dokumentima podnesenim u avgustu, Britni je tražila da Montgomeri trajno zameni njenog oca.

  • Britni pruža jak otpor i veoma je angažovana u konzervaciji, dok godinama ranije uopšte nije bila. Nikada ne bi postavljala pitanja o tome niti bi išla na sud – otkrio je izvor.


Britnina majka Lin Spirs i Džejmi, koji su se razveli 2002. godine, imaju različita gledišta o slučaju.

  • Lin želi da se uspostavi plan brige koji bi Britnin privatni život stavio van starateljstva. Džejmi joj je rekao da Britni treba dugoročno nadgledati i on ne misli da je spremna da preduzme tako drastičnu akciju – objasnio je izvor.

  • Sa produženjem konzervatorske dužnosti do početka 2021. godine, Džejmi je odahnuo, jer sve što želi je da Britni bude na sigurnom i u svom najboljem izdanju.

Međutim, dobitnica Gremija oseća da njen otac pokušava da zadrži starateljstvo „skriveno u ormaru kao porodičnu tajnu“, rekao je njen advokat Samuel D. Ingam u sudskim dokumentima.

 Takođe joj nije drago što ima manje prava da brine o sinovima Prestonu (14) i Džejdenu (13) od njenog bivšeg supruga Kevina Federlajna.

  • Britni želi da živi svoj život pod svojim uslovima i veoma je nezadovoljna trenutnim starateljstvom – rekao je izvor.

  • Ona mora da viđa dečake mnogo više nego sada.

Kroz sve to, Britnin brat, Brajan Spirs, "pokušava da bude mirotvorac" njihove porodice, dodao je izvor.

Brajan je vodio relativno tih život u poređenju sa pevačicom i njihovom mlađom sestrom, Džejmi Lin Spirs. Ali u julu je u jednom intervju izjavio "kako je Britni oduvek želela da se oslobodi" starateljstva. Iako je insistirao da je to „bila sjajna stvar za njihovu porodicu“, priznao je da „to što vam neko stalno govori da morate nešto učiniti mora biti frustrirajuće“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz