Pretraži

Prozivaju je da je sa Ronaldom zbog novca, a ona ne prestaje da privlači pažnju: Georgina Rodrigez jednim potezom otkrila sve o odnosu sa fudbalerovim sinom

Showbiz
0
Photo: Instagram/georginagio

Žena planetarno popularnog fudbalera Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez, jednom objavom oduševila sve, pa pokazala kakva je majka fudbalerovom najstarijem nasledniku.

Georgina privlači veliku pažnju javnosti još od 2017, godine kada je ušla u vezu sa jednim od najpoznatijih fudbalera sveta, Kristijanom Ronaldom. Oni su kao plod svoje ljubavi dobili dvoje dece, a odgajaju i troje koje je Ronaldo dobio putem surogat majčinstva.

Njih dvoje su poznati po tome da „promovišu“ porodičan život i porodične vrednosti, i uprkos brojnim negativnim komentarima koje Georgina dobija, kao što se desilo nedavno na jednoj Ronaldovoj utakmici kada je objavila fotografije kako pozira na meču dok je njen suprug bio skrhan zbog gubitka, ona ipak ne prestaje da objavljuje srećne porodične momente.

Sada se jedan od najpoznatijih parova oglasio i to povodom važnog datuma za njihovu porodicu.

Naime, Kristijanov najstariji sin, Kristijano mlađi, je proslavio svoj 14. rođendan. Fudbaler se odmah oglasio ovim povodom.

„Ne mogu da verujem da već imaš 14 godina, vreme leti. Čestitam moj partneru, tata te voli“, napisao je on, a ono što je objavila njegova supruga je naročito privuklo pažnju fanova ove slavne porodice.

Foto: Instagram printscreen/cristiano

 

Naime, ona je Kristijanu mlađem priredila posebno iznenađenje. Prvo mu je u jutarnjim satima zajedno sa njegovim bratom i sestrama priredila iznenađenje, kada mu poklonila skupoceni kofer, a nakon toga je uveče za njega i njegove drugare priredila pravu malu zabavu.

„Srećan rođendan moj veliki dečko. Volim te do meseca i nazad“, napisala je ona, a njena objava naišla je na oduševljenje mnogih, kao i na mnogobrojne komentare o tome kako je ona savršena majka.

Foto: Instagram printscreen/georginagio

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz