Pretraži

PROVERAVA DA LI JE NEVINA: Reper priznao da vodi ćerku kod ginekologa svake godine (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/troubleman31

Poznati reper T.I. je šokirao javnost izjavom da svake godine vodi 18-godišnju ćerku kod ginekologa kako bi se uverio da je još uvek nevina.

——————– Sponsored ——————–

Naime, reper je gostovao u jednoj emisiji gde je naglasio koliko mu je bitno da njegova ćerka Dejdža Heris još uvek nije imala odnose, pri čemu je priznao da je prati i na njen godišnji ginekološki pregled kako bi potvrdio da joj himen nije probijen.

Reći ću da je s 18 godina njen himen još netaknut – rekao je i time šokirao ljude širom sveta, među kojima su i mnoge javne ličnosti koje su komentarisale ovo.On je istakao da Dejdža ima 18 godina, završila je srednju školu i upisala prvu godinu fakulteta.

  • Ne samo da razgovaramo o seksu, već imamo i godišnje posete ginekologu zbog provere njenog himena – dodao je.

Voditeljke emisije su mislile da se šali, ali je reper tada detaljno opisao kako je ovo sve počelo: 

  • Jednom, mislim da je bilo oko njenog 16. rođendana. Odmah nakon rođendana slavimo. Obično dan nakon žurke ona uživa u poklonima, a ja joj stavim nalepnicu na vrata: "Ginekolog. Sutra. 9:30".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@fashionnova 🌻

A post shared by Deyjah Harris✨ (@princess_of_da_south) on Sep 4, 2019 at 12:26pm PDT

Iako lekari nisu dužni da dele informacije o pacijentima, T.I. ćerku napadne da nešto skriva kako bi potpisala saglasnost.

Doktori su mu objasnili kako postoji i drugi načini pucanja himena osim seksa i zapravo, mnoge device nemaju netaknut himen, ali reper je priznao da ga to ne zanima i da ginekologu kaže sledeće:

  • Gledajte, doktore, ona ne jaše konje, ne vozi bicikl, ne bavi se sportom. Samo joj proverite himen i molim vas dajte mi rezultate.

Sa druge strane, mnoge je naljutila činjenica da T.I. ne brine toliko o seksualnom životu 15-godišnjeg sina Kinga koji odavno ima odnose.

  • Ne želim da se moja deca imaju seks pre nego što im je vreme za to, ali ko će odrediti kada je to vreme – prokomentarisao je nakon toga.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz