Pretraži

PROŠLE GODINE JE DOŽIVELA ŠLOG: Hejli Biber objavila sliku iz bolničkog kreveta pa otkrila koliko je zahvalna (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/haileybieber

Influenserka i osnivačica Roud kozmetike je sa svojim pratiocima podelila utiske godinu dana nakon mini šloga koji je doživela i operacije na srcu kojoj se podvrgla nakon toga.



  • Prošle godine u ovo vreme imala sam operaciju kako bi se zatvorila rupa koju sam imala na srcu, a zbog koje sam imala šlog. Zahvalna sam što se ovo otkrilo i zatvorilo i toliko sam zahvalna na mojim neverovatnim lekarima. Godinu dana kasnije osećam se jako i zdravo – napisala je Hejli.
Foto: Instagram printscreen/haileybieber

Foto: Instagram printscreen/haileybieber

Njene fanove je prošle godine u martu šokirala vest da je Hejli osetila simptome šloga i da je hospitalizovana. Ona je kasnije potvrdila da se radi o ugrušak na mozgu. Nakon urađenih testova, doktori su utvrdili da je krvni ugrušak putovao od srce do mozga kroz rupu na srcu koju je imala, a koja se nije zatvorila kako treba još od njenog rođenja. Nakon toga, Hejli se odlučila na operaciju kako bi rešila ovaj problem.

Ona je nakon toga u Jutjub videu na svom kanalu otkrila kako se oseća.

Sve je prošlo kako treba. Oporavljam se dosta dobro i jako brzo. Osećam se odlično. Glavno osećanje mi je olakšanje što smo uspeli sve da otkrijemo i da zatvorimo i što ću nakon ove zastrašujuče situacije moći da nastavim dalje i samo živim moj život.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz