Pretraži

Proslava daleko od Srbije: Saška i Đorđe Đoković otputovali na popularnu lokaciju, pa pokazali kako su obeležili važan datum (FOTO)

Showbiz
0
saška veselinov, đorđe đoković
Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Poznati par Đorđe i Saška Đoković otputovali su na poznatu lokaciju kako bi proslavili važan dan, a njihovi fanovi su ostali oduševljeni fotografijama.

Već duže vreme fanovi Đorđa Đokovića i njegove supruge Saške Veselinov su pratili njihove objave iz Dubaija, odakle su sa svojim fanovima delili momente iz privatnog života. Takođe, već neko vreme se spekuliše o njihovom preseljenju u Dubai.

Ipak, sada je, ako je suditi po njihovim objavama na Instagramu, poznati par rešio da promeni okruženje, pa da u potpuno novom ambijentu proslave poseban dan.

Naime, Saška je na svom Instagramu snimila story na kom se vidi njen suprug kako duva svećicu na rođendanskoj torti. Očigledno je da je Saška odlučila da iznenadi svog supruga, a po njegovoj reakciji i se i te kako može videti da je bio prijatno iznenađen.

Screenshot: Instagram/saskaveselinov

Nakon toga ona je snimila video iz jednog kluba, po kom se može zaključiti da se par trenutno nalazi u Turskoj, u Bodrumu gde su uživali u izvođenju jednog turskog pevača.

Screenshot: Instagram/saskaveselinov

Podsetimo se , nije Saška jedina koja voli da priređuje rođendanska iznenađenja, već veštinu pravljenja dobrih iznenađenja ima i njen suprug.

Naime, Đorđe je svojevremeno povodom proslave 24. rođendana svoje supruge priredio pravu bajku. Tom prilikom je Saška najpre podelila fotografiju sa krova pomenutog hotela, a ona i Đorđe su uživali u bazenu uz veliku dasku posluženja. Par je na fotografiji razmenjivao nežnosti, te su mnogi komentarisali da je njihova ljubav jača nego ikada.

Malo nakon toga je za mladu influenserku usledilo pravo iznenađenje u sobi. Naime, nju je već u hodniku dočekao aranžman od ruža koje su ispisivale njeno ime, a potom je usledio romantični užitak u kadi napunjenoj vodom i laticama ruža, da bi je suprug ona suprug oduševio i kolačem i buketom cveća.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz