Pretraži

„PROŠLA GODINA MI JE BILA NAJGORA“: Angellina progovoirla o planovima, Evroviziji i ljubavnom životu

Showbiz
0
Photo: Instagram/angellinaofficial

Poznato je da će mlada pevačica ove godine nastupati na "Pesmi za Evroviziju 2023" i boriti se da ode na evropsko takmičenje, a ne krije koliko je uzbuđena zbog toga:

– Spremam se za "Pesmu za Evroviziju", jako sam uzbuđena i jedva čekam da čujete novu pesmu – počela je ona.

  • Imam tremu svaki put, ali ove godine sam bar upoznata sa svim stvarima koje su bile prošle godine i znam tačno svoje greške koje su bile prošle godine. Idem da ih ispravim, da se lepo provedem i daj Bože da pobedim. Ove godine nema nervnog sloma nadam se, mada to se nikad ne zna. Prošle godine se desilo nešto što niko nije očekivao, moguće je da se desi i ove godine, ali ja sam sigurna u svoju pesmu i mislim da će to biti kako treba – priča Angelina.
Photo: Instagram/angellinaofficial

Photo: Instagram/angellinaofficial

 

Ovom prilikom priznala je i da je prošla godina za nju bila turbulentna i jako teška, te su se dogodile značajne promene, koje je teško podnela.

  • Lično znam da je prošla godina za mene bila najgora godina. I emotivno, i poslovno i privatno. Desio se jedan veliki kraj, promena svih saradnika, tako da ja krećem sada sve od nule i radujem se novom početku – navela je ona za medije.

Pevačica je potom progovorila i o ljubavnom životu:

Spremam fenomenalan album, deset pesama… Nova ljubav, možda, zaljubljena sam. Nisam se opekla, ali sam imala neprijatne situacije jer sam javno pričala o ljubavi – zaključile je Anđela Vujović.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz