Pretraži

PROMENILA IMIDŽ: Điđi Hadid više nije plavuša

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ gigihadid

Điđi Hadid je promenila svoju boju kose po kojoj je prepoznatljiva, a to je podelila svojim pratiocima na svom Instagram storiju gde se vidi da joj je kosa sada tamno braon. Nosila je kosu uvučenu u visoki konjski rep, a isticale su se i smaragdne minđuše.

Iako bi njen novi "posao" mogao biti rezultat filtera, moguće je da je 25-godišnji supermodel, koja je trenutno trudna i čeka svog prvenca sa dečkom Zejnom Malikom.

Poznata manekenka je ovog leta isticala lice bez šminke, a u tom periodu izolovala se na farmi u Pensilvaniji, zbog korona virusa, dok joj je društvo pravila majka Jolanda.  

U pravom duhu karantina, buduća mama je dotadašnje dizajnerske stvari zamenila udobnim pidžamama, a jednom prilikom je izjavila: 

– Samo ne želim da se brinem o tome da se budim svaki dan tokom trudnoće i da se brinem o tome da li moram da izgledam slatko ili da objavim nešto- Hadid je ranije objasnila zašto je relativno mirna tokom ovog vremena, dodajući da njena trudnoća nije trenutno najvažnija stvar koja se dešava u svetu.

Screenshot: Instagram/ gigihadid

Screenshot: Instagram/ gigihadid

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz