Pretraži

PROMENA KOJOJ SE NIKO NIJE NADAO: Elena Kitić novom objavom izazvala brojne komentare (FOTO)

Showbiz
0
elena

Ona važi za jednu od najatraktivnijih pevačica mlađe generacije, a gaji i jedinstven stil koji podseća na rane 2000-te. Mnogi je često komentarišu zbog egzotične lepote i prepoznatljiva je po svojoj dugoj, crnoj kosi.



Elena ne podleže često trendovima i ne menja svoj imidž, te je nedavno sve iznenadila jednom promenom. Radi se upravo o njenoj kosi, a pevačica je prepoznatljivu crnu boju zamenila sa izblahajnom, belom kosom sa nekoliko roze pramenova.

Slike su nastale u Japanu, za vreme snimanja duetske pesme sa njenim izabranikom, reperom Mixom, a komentari su bili podeljeni. 

I dok su se fanovi pitali o čemu se radi i da li se Elena zaista odlučila na ovako veliku promenu, pevačica je otkrila da je u pitanju perika.

Brojni komentari ispod objave su ukazivali na to da se njenim obožavaocima više sviđa Elena sa crnom kosom, ali ima i onih koji su odobrili ovu promenu.

"Najlepša Barbie", "Nisi jaču sliku u životu postavila", "Bolje ti stoji crna kosa, nemoj nikako u plavuše", "Bezlična je ova boja, crna je vatrena", bili su samo neki od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elena (@elenakitic)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz